KÜLTÜR: Selçuk Ural’a Saygı Gecesi

Selçuk Ural sevenleriyle Abbasağa Parkı’nda bir araya gelecek. Kültür, sanat, edebiyat ve düşün dünyasındaki usta isimlerin çeşitli yönleriyle izleyici ile buluşmasını hedefleyen Beşiktaş Belediyesi “Ustalara Saygı” toplantıları 7 Ağustos Pazartesi akşamı Selçuk Ural’a Saygı Gecesi ile sürüyor.

Faruk Şüyün’ün 12 yıldır hazırladığı “Ustalara Saygı” etkinliklerinin 153.sü yaz dönemi nedeniyle açık havada, Beşiktaş Abbas Ağa Parkı’nda yapılacak.
1960’lı yıllardan bu yana sahnelerde olan, yayınlandığında listelerden inmeyen ilk 45’liğinin bu sene 50. yılını da kutlayan Selçuk Ural için düzenlenen etkinlik, saat 21.00’de başlayacak. Etkinliğe Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ali Rıza Binboğa, Bedri Baykam, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Çetin Soysal, Ersan Başbuğ, Ferhat Göçer, Nilgün Belgün, Salim Dündar gibi usta isimler katılarak geceye şarkıları ve sohbetleriyle farklı bir renk katacaklar.

“Dertlerimi Zincir Yaptım”, “Güle Güle Sana”, “Aşkın Mapushane”, “Serseri”, “Şarkılı Kahvenin Şarkıcısı” gibi şarkılarıyla milyonların gönüllerinde taht kuran Selçuk Ural, etkinlik boyunca dostlarını sahnede bizzat ağırlayacak.

En sevilen şarkılarını seslendirecek olan Selçuk Ural, etkinliğin sonunda sevenlerini “Güle Güle Sana” diyerek ağırlayacak…

Tarih: 7 Ağustos 2017 Pazartesi
Düzenleyen: Beşiktaş Belediyesi
Yer: Abbas Ağa Parkı
Saat: 21.00