SPOR: ‘Bu aileye katılmak harika’

Beşiktaş’ın yeni transferi Alvaro Negredo, ‘Beşiktaş takımının bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım.’ dedi. Alvaro Negredo, imza töreni öncesinde Vodafone Park’ta BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen’e Gündem Özel programında konuk oldu. Beşiktaş’a transfer olma sürecini ve gelecek planlarını anlatan Negredo, şu ifadeleri kullandı:

“Mükemmel bir stat. Soyunma odaları da aynı şekilde. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Transfer süreci çok çabuk gelişti. Menajerim beni aradı ve çok uzun sürmedi.

Taraftarlar harika.Orjinal bir slogan bulmuşlar.Dünyanın her yerinde sayıları artıyor.Bu aileye katılmak harika. İnternette oluşan video kısa zamanda yayıldı. Taraftarı olan bir kulüp, çok orjinal bir video. Beşiktaş’ın şöhreti dünyanın her yerinde gün geçtikçe artıyor. Kimin geleceğini henüz bilmiyorum ama ben de birini arayacağım herhalde. Nasıl Pepe yardımcı olmak, takıma katkı sağlamak için geldi, ben de Beşiktaş takımının bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. İstanbul’da yaşayan tanıdıklarım vardı onlarla konuştum. Pepe ile konuştum.Bana Beşiktaş’tan çok bahsetti. Kimse İstanbul’la ilgili olumsuz bir şey demedi.

Takım oyuncusu olmak istiyorum. Şampiyon takıma geldim, takıma katkı sağlamaya geldim. Burada yeniden şampiyonluk yaşamak istiyorum. Beşiktaş taraftarının bana gösterdiği mükemmel ilgiden dolayı buradayım, hatta birçok video izledim. O videoları şu an düşündüğüm zaman bile tüylerim diken diken oluyor. İşlerin iyi gitmediği, skorun kötü olduğu zamanlarda da taraftar takımın arkasında. Her futbolcu böyle bir taraftarı yanında görmek ister. İspanya’da birkaç tane lakabım var bir tanesi canavar. Canavar gibi. Köpekbalığı ve Matador da var. Matador çok uyumlu ve daha iyi. Canavar başka yerlere de çekilebilir. Tabii ki burada oynamadığım için oynadığım liglerle Türkiye Ligi’ni karşılaştıramam. Devre arasında bir daha röportaj yaparsak daha iyi karşılaştırma yapabilirim.

Dünya çapında 2 önemli ligde oynadım : İspanya ve İngiltere. Burası da umarım bana birçok özellik, tecrübe katar. Bir sayı vermek istemiyorum ama bütün forvetlerin hedefi şimdiye kadar attığı gollerin üstüne çıkmaktır. Sevilla’da 25 gol atmıştım. Sayı vermek istemem ama bunun üstüne çıkmak isterim. En başta idolüm Brezilyalı Ronaldo’ydu. Ben Real Madrid’in 2. takımında oynarken o A takımda oynuyordu. Onunla sohbet etme şansı buldum, idolümle aynı sahaya çıkma şansını buldum. Çok iyi bir santrfordu.

Kendimle ilgili çok yorum yapmak istemiyorum. İsterim ki başkaları benle ilgili yorum yapsın. Kendimle ilgili söyleyebileceğim özellikler: Sol ayakta iyiyim. Güçlü bir oyuncuyum. Güçlü oyuncular çok fazla üretken değillerdir. Ben mümkün olduğu kadar sahada farklı şeyler yapmaya çalışırım. Onun dışında size bırakıyorum. 9 numaralı formayı giyeceğim. Tabii ki Türkler’in dünya çapındaki şöhreti, sıcakkanlı insanlar olmaları. Onun dışında çok güzel bir şehir, çok güzel insanlar var. Bunların hepsini tadıp deneyimlemek istiyorum.”


Beşiktaş JK