SPOR: “Come to Beşiktaş” diyeceğim

Beşiktaş’ın yeni transferi Alvaro Negredo kendisini Siyah-Beyaz renklerine bağlayan imzayı attı. İşte Negredo’nun basın toplantısında yaptığı açıklamalar…
Beşiktaş, İspanyol futbolcu Alvaro Negredo’nun maliyetini borsaya bildirdi. Beşiktaş’ın yeni transferi Negredo önce Siyah-Beyazlı kulübün televizyonuna çıkarak açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu daha sonra basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Negredo’nun kulüp televizyonuna yaptığı açıklamalar ise şu şekilde;
‘Transfer sürecim çok çabuk gelişti aslında. Beşiktaş ailesine katılmak için ben de hevesliydim. Kimin geleceğini henüz bilmiyorum ama ben de birini arayıp ‘Come to Beşiktaş’ diyeceğim herhalde. Beşiktaş taraftarının birçok videosunu izledim. Şu an onlarla alakalı konuşurken bile tüylerim diken diken oluyor. Her oyuncu, böyle bir taraftarı yanında görmek ister. Onlarla beraber bir bütün olmak için sabırsızlanıyorum. İspanya’da birkaç tane lakabım vardı. Canavar, köpekbalığı, matador… En iyisi matador. Gol sayısı vermek istemiyorum ama tüm forvetlerin hedefi, şimdiye kadar attığı gol sayısının üstüne çıkmaktır. İdolüm Brezilyalı Ronaldo. Real Madrid’in 2. takımında oynarken o, A takımda oynuyordu. Aynı sahada antrenmana çıkma şansı buldum.’

Negredo’nun imza töreni konuşmaya başkan Fikret Orman başladı. Orman, ‘Negredo transferiyle tüm taraftarın mutlu olduğunu düşünüyorum, Allah utandırmasın. Çok istedik bu transferi. Negredo gibi bir karakteri Beşiktaş’a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gol kralı bu sene Beşiktaş’tan olacak’ ifadelerini kullandı.

‘KARŞILAMA ÇOK SICAKTI’

Söz sırası Negredo’da. İspanyol futbolcu Dün akşam başkanla beraber yemek yedik ve ne kadar doğru bir yerde olduğumu hissettim. Karşılama çok sıcaktı. Bulunduğum yerler içerisinde futbola bu kadar bağlı olan çok az taraftar gördüm. Eğer birisini arayıp Beşiktaş’a gelmesi için ikna edecek olsam, çok fazla düşünmemesi gerektiğini söylerdim. ‘ dedi.

‘BURADA İMZALAR KALPLERE ATILIR’

“Fenerbahçe, Negredo transferinde araya girdi?” diye sorulan soruyu Fikret Orman şu şekilde cevapladı: Biliyorsunuz burada imzalar kalplere atılır. Fazla parayı seçenler olabilir ama bizim tarzımız o tip oyuncularla değil mutlu olmak için gelenlerdir.
Şampiyonluk yaşamak istediğini belirten İspanyol futbolcu, ‘Şampiyon takıma gelen bir oyuncu şampiyon olmak ister. Beşiktaş ailesinin şampiyon olarak daha da büyümesini istiyorum’ dedi.

‘BEŞİKTAŞ DÜNYA ÇAPINDA BİR KULÜP’

Come to Beşiktaş sloganı hakkında da konuşan Negredo, ‘Beşiktaş dünya çapında bir kulüp; ‘Come to Beşiktaş’ gibi yaratıcı bir slogan bulmuşlar’ ifadelerini kullandı.
İspanya Milli Takımı ve Gary Medel hakkında da konuşan Alvaro Negredo, ‘Milli takım yolu benim için çok uzun bir yol. Çok çalışmam lazım. İlk önce Beşiktaş’ı şampiyon yapalım sonrasına bakarız. Gary Medel büyük bir oyuncu. Birlikte de oynama şansım oldu. Ancak bu konuyu başkanı ilgilendiren bir konu’ dedi.
Sözü bitiren Fikret Orman ise, ‘Negredo ve ailesiyle birlikte mutlu günler geçireceğimizi temenni ediyorum. Allah utandırmasın’ şeklinde konuştu.

NEGREDO 35 GOL İMZA ATTI

Bu sezon en az 35 gol atarım, üstünü bilemem diyen Negredo, 35 gol atacağını yazan kağıdın altına imzasını attı. Hürriyet