Şenol Hoca’ya teklif gelir mi?..

Fatih Terim’in milli takımları bırakmasıyla hocamızın adı milli takımla anılmaya başlandı , sebebi malum. Sayın Cumhurbaşkanınızın Şenol Hoca’yı çok sevmesi, beğenip çok da takdir etmesi hatta Trabzon Stadı’na adını vermesi vs. gibi önemli detaylar, hocamızın adını gündemin tepesine oturu verdi.
Benim şahsi görüşüm yukarıdan böyle bir istek gelirse, Fikret Orman haklı olarak buna hayır diyemez ve hoca gider.
Tabii ki bu yeni sezonda 4. yıldız için çok ümitli olan BJK takımı, kulübü ve en önemlisi taraftar için çok büyük bir endişe yaratacaktır ki birinci günden itibaren bu husus sosyal medyada büyük yer aldı.
Gelelim benim görüşüme; bence Şenol Hoca’ya teklif gelecek Bjk’miz de ister istemez evet diyecek, o zaman tam sezon açılmışken yeni hoca bulma sıkıntısı, gelecek hocanın adaptasyonu gibi sorunlar ortaya çıkacaktır. Bu da Bjk’mizi büyük bir sıkıntıya sokabilir, bu bakımdan ben olsam hocaya BJK’de de çalışma şartını öne sürer ve bunu TFF’ye kabul ettirerek her iki takımı da çalıştırmasını sağlardım, zaten yılda kaç milli maç var ki.
Seneye de Allah kerim. Zaten milli takımın şansı çok az, milli takımla gelecek sürpriz bir başarı hocamızı daha da çok motive de edebilir.
Özetle gidip yerine yeni bir hocanın gelmesinden daha hayırlı bir iş olur düşüncesindeyim. Bekleyip görelim.
Takımızın gerisi için endişelerime devam ediyor, zira iyi adamımız Marcello gitti yerine çok iyi Pepe geldi, tamam iyi de yanında kim olacak?
Bence Tosic başta oraya monte edeceğimiz isim yok. Kalitesi düşük ligimizde belki bunu hissetmeyiz,  ama idealimiz olan Avrupa kupalarında yine hüsrana uğrayabiliriz.
Bence geriye iyi bir futbolcuyla, ileriye de  iyi bir golcüyle bu sene de hem ligi alır, hem de Avrupa’da finale kadar gidebiliriz.
Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek, hayırlar olsun inşallah.
Son bir haber, atıldığımız Divan Kurulumuza tekrar girmişiz, ben ve bazı arkadaşlarım eski başkanımız Yalçın kardeşimizin hatasıyla bu üzücü olay olduğu için, onun başkanlığı devam etseydi, kesinlikle Divan Kuruluna girmeyi veto edecektik.
Şimdi o engel de kalktı ve bu sebeple yeni Divan Kurulu başkanımızı hem tebrik için, hemde tekrar kurula dahil olduğumuz için, bir problem olmazsa… Ağustos’daki divan toplantısına zevkle katılacağım.
Değerli Beşiktaşlılara, güzel  ve sağlıklı yaz günleri dileğiyle sevgiler, saygılar.