MAGAZİN: Trump engelledi!

ABD Başkanı Donald Trump, ünlü manken Chrissy Teigen’ı engelledi. Yaptığı her hareket ve açıklama sansasyon yaratan ABD Başkanı Donald Trump, aktif olarak kullandığı Twitter’dan dünyaca ünlü manken Chrissy Teigen’ı engelledi. Trump’un bu hamlesinin anayasaya aykırı olduğunu savunanlar genç mankeni destekledi.

2010 yılında spor dergisi Sports Illustrated’ın yaz özel sayısına kapak olduktan sonra şöhrete kavuşan manken Chrissy Teigen, Amerikan basınının gündeminde. Sosyal medyada oldukça aktif olan ve sık sık Trump karşıtı açıklamalarda bulunan Teigen, ABD’nin çok satan magazin dergisi People’ın son sayısına konu oldu.

İddiaya göre şarkıcı John Legend ile mutlu bir evliliği olan Teigen, yakın çevresine Başkan Trump’ın kendisini Twitter’da engellediğini sık sık söylüyor. Teigen, Trump’ı Twitter’da takip etmediğini ve buna rağmen Trump’ın kendisini engellediğini gördükten sonra şaşırdığını dile getirirken, “Başkan tarafından engellenmek benim için bir onurdur” diyerek espri yaptı. Teigen’ın Twitter üzerinden, “Kimse seni sevmiyor ki” diye mesaj paylaşmasından sonra Trump’ın bu kararı aldığı tahmin ediliyor.

Chrissy, yaşananlarla ilgili olarak ise, “Yaklaşık 10 yıldır Trump karşıtı açıklamalarda bulundum. Ben Trump’ın TV programı Çırak’ın ilk günlerinden beri ona karşıyım” ifadesini kullandı.

SÖZCÜ