SPOR: Bodrum Kartal Yuvası açıldı

Bodrum’da Beşiktaş’ın Kartal Yuvası açıldı. Bodrum Kartal Yuvası mağazamızın açılış töreni; İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican ve taraftarların katılımıyla yapıldı.

Beşiktaş TV’nin canlı yayınladığı açılış töreninde konuşan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Bodrum’un popüler bir ilçe olduğunu ve burada mağaza açmanın önemli olduğunu belirtti.

Hüseyin Mican’a teşekkür eden Çebi, 87. mağazanın camiaya hayırlı olmasını diledi.

12 Temmuz’da satışa sunulan 3 yıldızlı formaların geçen süre içindeki satış rakamının bir rekor olduğunun altını çizen Çebi, “Beşiktaş tarihinde 15 günlük süre içinde yapılan tüm satışlar içinde bir rekor kırılmıştır. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların verdiği paralarla transferler yapılıyor. Taraftarlarımıza hem mağazalarımızdan alışveriş yapmaya hem de maçlarımıza gelmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, mağazanın hayırlı olmasını diledi. Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mican nitelikli bölgelerde mağazalar açmaya devam edileceğini belirterek şunları söyledi:

“Bodrum birçok ilimizden daha büyük bir ilçe konumunda. Yalıkavak’taki mağazamız Bodrum’un merkezine biraz uzak kalıyordu. Yeni mağazamızla Bodrum’un merkezine yakın bir bölgeye konumlandık.

Yeni sezon formalarımız beğenildi ve satışları çok iyi gidiyor. Ahmet başkanımızın dediği gibi bugüne kadarki tüm sezonlar içinde rekor bir sayıya ulaştık. Hedefimiz sezon boyunca 500-600 bin arasında forma satmak.

Come to Beşiktaş sloganını ürüne çevirdik. Satışlardan memnunuz. Taraftarlarımızdan aldığımız bir modeli iznini alarak ürün yaptık. Bizim taraftarımız dahiyane ve her zaman fikirler oluşturuyor, biz de bunları ürüne çevirmeye gayret ediyoruz. Pepe tişörtü de yakın zamanda çıkacak.”

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 111/A2 adresinde bulunan Bodrum Kartal Yuvası mağazası pasta kesilerek açıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri, taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirip mağazadan aldıkları ürünleri imzaladı.

Beşiktaş JK