MÜZİK: İlk müzik videosu yayınlandı!

Ünlü aktris ve model Cara Delevingne, ilk müzik videosunu yayınladı. Kariyerine ‘şarkıcı’sıfatını da ekleyen Delevingne, I Feel Everything (Her şeyi Hissediyorum) adlı şarkıda farklı saç modelleriyle büyük ilgi gördü. Valerian filminden görüntüler eşliğinde ilerleyen klipte takım elbise giyen Cara Delevingne oldukça maskülen bir yapıya bürünmüş görünüyor.

Klipte parlak mavi takım elbisesine ek olarak, Amy Winehouse’a benzeyen vokali ile de dikkat çekti. Şarkının Valerian filminin soundtrack’inde de yer alacağı söyleniyor. İşte Cara Delevingne bir günde onbinlerce kez tıklanan yeni klibi!

Filmin yapısına paralel olarak klipte bilimkurgu görüntüleri de mevcut. Klibin sonunda Valerian (Dane DeHaan) ve Delevingne karakteri Laureline’ın karşılaştığı kelebek benzeri yaratıklar Cara’nın cesedini örtüyor gibi görünüyor.

Çeşitli peruklar deneyen topmodel’in farklı imajlarının tamamı da ayrı beğeni aldı.

Görseller filmle uyumlu görünmesindeki en büyük pay klibin ünlü yönetmeni Luc Besson’a ait. Fransız yönetmen geçmişte müzik videoları yönetmekte çok seçiciydi. Luc Besson’ın klibini yönettiği ünlüler arasında Madonna ve Serge Gainsbourg’de var.

SÖZCÜ