SPOR: ‘Hedefimiz süper kupa’

İspanya kampında basın açıklaması yapan Fabricio Ramirez, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

FABRİCİO RAMİREZ: KISA VADEDE HEDEFİMİZ SÜPER KUPA

“İstanbul’da oldukça yoğun 2 hafta geçirdik. Özellikle fiziksel kondisyona odaklandık. Çok sıkı şekilde çalıştık. Çin’de önemli bir deneyim, öğretici bir deneyim yaşadık. Burada oynayacağımız 3 hazırlık maçı var. Zor bir sezon bizi bekliyor. Artık hazır hale gelmemiz gerekiyor. Süper Kupa maçına çok sıkı şekilde hazırlanıyoruz.

Marcelo çok büyük bir katkı verdi. Onunla birlikte oynamaktan memnunduk. Ayrıldı, aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı. Biz de onun adaptasyonunu kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız.

Kısa vadedeki hedef Süper Kupa. Geçen sezon Süper Kupa’yı kaybetmiştik, bu sezon mutlaka kazanmak istiyoruz. Avrupa’da grubu geçmek istiyoruz. Adım adım gitmek istiyoruz. Adım adım gittiğinizde hem prestij hem de finansal gelirlere sahip oluyorsunuz. Bu sezon bunu mutlaka başarmak istiyoruz.

Geçen sezonun en önemli unsuru soyunma odasındaki atmosferdi. Tüm takım sorumluluk aldı. Herkes profesyonel şekilde davrandı. El birliğiyle doğru bir atmosfer oluşturduk. Bu sezonda bunu korumak ve geliştirmek istiyoruz.”

Beşiktaş JK