SPOR: Taraftarlar karşıladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı Guangzhou’da bir grup taraftar karşıladı. Başkan Fikret Orman, Dış İlişkiler ve UEFA’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Danışmanı Şevki Bostan ve kulüp çalışanları Çin’deki programına devam ediyor. Sanghay şehrinde Çin Futbol Federasyonu ve Çinli medya kuruluşları ile temaslarda bulunan Başkan Fikret Orman Çin’in diğer önemli şehri Guangzhou’ya geçti.

Guangzhou Baiyun Havalimanın’da ‘Çin’deki Beşiktaşlılar Derneği’nden gelen Çinli futbolseverlerin ve Çin’de yaşayan Türklerden oluşan siyah beyazlı formalar giyen kalabalık bir taraftar grubunca karşılanan Fikret Orman’a ve kafileye büyük ilgi gösterildi.

Başkan Fikret Orman’a Çinli Beşiktaşlı çocuklar siyah beyazlı çiçekler hediye etti. Başkan Orman da taraftarla öz çekim yaptı. Havalimanındaki karşılamanın ardından taraftarlar Başkan ve yöneticilerle birlikte araç konvoyuyla şehir merkezine hareket etti.

Beşiktaş yönetimi Guangzhou’daki temaslarının ardından yarın takımın FC Schalke 04 ile oynayacağı hazırlık maçı için Zhuhai kentine geçecek.


Beşiktaş JK