MAGAZİN: Bodrum’da stres atıyor

Başarılı şarkıcı Yonca Lodi, Bodrum’da tatil yapıyor. Yoğun iş hayatından sıkılan Yonca Lodi, geçtiğimiz gün Bodrum’da görüntülendi. Güzel oyuncu, yoğun bir sene geçirdiğini ve stres atmak için Bodrum’u tercih ettiğini söyledi.

Şarkıcı Yonca Lodi, yoğun iş hayatından fırsat bularak kendisini Bodrum’a attı. Bodrum Lugga hotel’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Lodi ‘’ çok yoğun bir sene geçiriyoruz İstanbul’da, stres atmak içinde ilk fırsatta tatil yerlerine akın ediyoruz deniz, kum, güneş çok rahatlatıyor inanın”dedi. Tatil için maksimum 1 hafta ayırdığını belirten Lodi, tatil’de canlı müzik yapan bir iki arkadaşı olduğunu ve onları dinlemeye gideceğini söyledi.

‘GECE YARISI YANINA GİTTİM’
Yeni çıkan şarkısı ‘’Mühür” hakkında konuşan güzel şarkıcı ‘’ Mühür çok güzel bir şarkı zaten, tepkiler harika, sözlerin verdiği mesajda çok güzel albümden önce bir selam verelim dedik, hikayesi ise beni heyecanlandırdı. Şarkıyı bir gece yarası orkestradan bir arkadaş telefonuma yolladı ben de, hemen kalkıp yanına gittim, çok etkilendim gerçekten içimdeki heyecanı ortaya çıkarttı ‘’dedi.

SÖZCÜ