SPOR: ‘Gurur duyuyorum’

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Ryan Babel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş futbol takımına katıldığı için gurur duyduğunu dile getiren Babel, yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi:

“Bizi zor bir sezon bekliyor ancak iyi bir şekilde çalışıyoruz. Bu sezon bazı alışkanlıklarımı biraz değiştirdim. Ben yaz döneminde sadece 5 gün dinlendim ondan sonra da antrenmanlara başladım. Bu sezon daha iyi oynayabilmek için antrenmanlara daha önce başladım. Takıma katıldığım için gurur duyuyorum. Şampiyonluğun, başarının bir parçası oldum, yine başarının parçası olurum.

Forvet oynayabilirim kariyerim boyunca istatistiklerime bakarsanız tam anlamıyla bir golcü olduğumu söyleyemem. Bazı özelliklerim var, topu saklayabilirim, takımı öne taşıyabilirim, arkadaşlarımı pozisyona sokabilirim ancak tam anlamıyla bir golcü değilim.

Deneyim sahibi olmak her zaman önemlidir. Pepe gibi bir oyuncu geldiğinde seviye atlamanız için size büyük bir katkı sağlar. Avrupa’da da büyük takımlarla başa çıkabilecek duruma geleceğiz. Avrupa kupalarında ileriye doğru 1 değil 2 adım atmamız gerekiyor.”

Beşiktaş JK