ALIŞVERİŞ: Tatil için ihtiyacınız olan her şey

Tatil ve plaj modasını SPX’in zengin koleksiyonuyla yakalayın. Adrenalin ve alternatif spor kategorilerinin öncüsü SPX (Sport Point Extreme) mağazaları tatil alışverişi için Quiksilver, Roxy, Billabong, Routefield gibi dünyaca ünlü markalardan zengin seçenekler sunuyor. Şortlardan terliklere, tişörtlerden şapkalara, plaj çantalarından havlulara ve bikinilere kadar ihtiyacınız olan her şey SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de sizleri bekliyor.

Tasarımları ve kaliteleriyle fark yaratan ürünlerin adresi olan SPX (Sport Point Extreme) mağazalarında yaz günlerinin enerjisi ve coşkusu yaşanıyor. SPX, tatil ve plaj modasını yakalamak isteyenler için dünyaca ünlü Quiksilver, Roxy, Billabong, Routefield markalarının yüzlerce yeni sezon ürününü sunuyor.

Quiksilver’dan hızlı kuruyan deniz şortları
Quiksilver’ın birbirinden farklı formlarda sunduğu çarpıcı ve iddialı plaj koleksiyonunda markayla özdeşleşen canlı renkler ve tropikal desenler ön plana çıkıyor. Deniz şortu kategorisinde farklı boy ve tasarımda pek çok seçenek tatilcileri bekliyor. Hızlı kuruyan ve su itici kumaş yapısında olanlar dikkat çekerken, minik tatilciler için de çocuk şortları bulunuyor.

Ayrıca “walkshort” olarak adlandırılan günlük şortlar, yaz aylarında renkli bir tarz ve maksimum konfor arayanlara sunuluyor. Quiksilver kalitesinin hemen hissedildiği bu ürünler, sıcak günlerde dış mekânlarda yapılacak aktivitelerde spor bir şıklık yakalama ayrıcalığını yaşatıyor.

Quiksilver’ın terlik modelleri de hem şık tasarımlı hem de konforlu. Parmak arası terlikler ve diğer modeller, yaz aylarında bahçe, plaj ve havuz gibi mekânlarda giymek için son derece uygun yapıya sahipler. Quiksilver’ın yaz koleksiyonunda ayrıca farklı tasarımlı çok sayıda tişört, şapka, gömlek, güneş gözlüğü ve sırt çantası seçenekleri yer alıyor.

Roxy’den şık ve konforlu bikiniler
Kadın tüketicilerin tüm dünyada çok severek takip ettiği Roxy markası, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşatıyor. Roxy’nin özellikle mayo koleksiyonu plaj modasının daimi temsilcisi haline geldi. Roxy’nin havalı tasarımlı ve kaliteli yeni sezon bikinileri hem yüzmek hem de güneşlenmek isteyenlerin beğenisine sunuluyor.
Roxy’nin terlikleri ise hem plajda hem de evde giyilebilecek kadar kullanışlı özelliklerle tasarlandı. Markanın 2017 yaz koleksiyonunda ayrıca kapriler, walkshort’lar, hasır şapkalar, rengarenk taytlar, tişörtler ve sırt çantaları bulunuyor.

Billabong markası plaj ürünleriyle göz dolduruyor
Erkek ve kadın ürünleri ile spor giyimin öncüsü olan Billabong markası, plaj ürünleriyle de göz dolduruyor. Billabong’un sayısız renk ve çeşitteki terlikleri, hem evde hem de dışarıda tercih edilebilecek kaliteli ve kullanışlı ürünler olarak dikkat çekiyor. Billabong havlu çeşitleri sıra dışı tasarımları, kaliteli kumaşlarıyla havuz veya deniz kenarında kurulanmak ve üzerinde güneşlenmek için ideal. Kumsalda yanınızda almak istediğiniz her şeyi koyabileceğiniz plaj çantaları, desen desen deniz şortları, “walkshort”lar, farklı tasarımlarda tişörtler ve şapkalar, Billabong’un renkli koleksiyonunda yer alıyor.

Routefield’den en yeni tişörtler ve şortlar
Lifestyle ve spor giyimin en başarılı markalarından biri olan Routefield ise renkli bir tarz ve maksimum konfor peşinde olanlara birçok tişört ve şort seçeneği öneriyor.
Quiksilver, Roxy, Billabong, Routefield markalarının ürünlerine SPX mağazalarının yanı sıra için spx.com.tr üzerinden de kolaylıkla ulaşılabiliyor.

SPX bu yaz zengin koleksiyonuyla, güneşi, doğayı ve denizi doyasıya hissetmenizi sağlayacak ve tatil keyfinizi ikiye katlayacak…