ALIŞVERİŞ: Büyüleyici olmak için sadece 2 dakika

Jeunesse Global’in özel olarak tasarlanan mikro kremi Instantly Ageless ile güzelliğinizi gölgeleyen kusurlarınızdan kurtulabilirsiniz. Instantly Ageless, 2 dakika içerisinde, göz altı torbalarının, ince çizgilerin, kırışıklıkların ve gözeneklerin gözle görülür bir biçimde azalmasına yardımcı olur. 6-9 saat etkisini sürdürür.

Jeunesse Global için özel olarak tasarlanan Instantly Ageless, yaşlanmanın gözle görülür belirtilerini hızlı ve etkili bir şekilde azaltmaya yardımcı olan, 6-9 saat boyunca etkisini sürdüren, güçlü bir mikro kremdir. Instantly Ageless, 2 dakika içerisinde, göz altı torbalarının, ince çizgilerinin, kırışıklıkların ve gözeneklerin gözle görülür bir biçimde azalmasına yardımcı olur. Uygulaması makyaj malzemesi kullanmak kadar basit. Özel olarak tasarlanan bu mikro krem, elastikiyetini kaybeden alanları hedef alarak, cilt tonunu gözle görülür bir şekilde eşitler ve cildi toparlar. Pürüzsüz ve etkileyici bir görünüme sahip olabilmek için, ürünü alın kırışıklıkları, kaşlar, düşük göz kapakları, göz altı torbaları, kaz ayakları ve iri gözenek bölgelerinde kullanabilirsiniz. Kendinize Instantly Ageless ile bir şans tanıyabilir, kusursuz güzelliğin tadını çıkartabilirsiniz.

Cildinize Güzellik Katacak Adımlarla Tanışın

Cildinizde pürüzsüz bir görünüm elde etmek için, Instantly Ageless kremi, alın kırışıklıkları bölgesinde sadece kırışık alanlara değil, alnınızın tamamına nazikçe uygulayabilirsiniz. Eğer kaşlarınıza anında kaş aldırma etkisi vermek istiyorsanız, kremi kaşlarınızın tam üst çizgisine uygulayabilir, dakikalar içerisinde gerçekleşen değişime şahit olabilirsiniz. Eğer düşük göz kapaklarınızdan rahatsızsanız, göz kapaklarının hareketli kısımlarına değil, doğal kaş çizginizin hemen altına uygulama yapabilirsiniz. Gözeneklerinizden şikâyetçi olduğunuz durumlarda ise, rahatsız olduğunuz bölgeye kremi nazikçe yedirmeniz yeterli olacaktır. Instantly Ageless krem ile kırışıklarınızdan ve renk farklılıklarından arınarak, pürüzsüz ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.