KÜLTÜR: Oldies But Goldies

Oldies But Goldies, Murat Beşer ve Murat Abbas’ın seçtiği şarkılarla Babylon’da müzikseverlerle buluşuyor. Pop’tan rock’a, disko’dan funk’a, rock’n roll’dan hip-hop’a uzanan müzik yelpazesiyle Oldies But Goldies, Murat Beşer ve Murat Abbas’ın seçtiği şarkılarla 14 Temmuz Cuma gecesi Babylon’da.

ABBA, Michael Jackson, Depeche Mode, Madonna, Snap ve Donna Summer gibi efsane müzisyenlerin şarkılarının yer aldığı parti dinleyicileri zamanda yolculuğa çıkaracak. Deniz Taşar, besteleri, sevdiği caz şarkıları, yeniden düzenledikleri neo-soul ve R&B parçalardan oluşan repertuvarıyla Babylon x bomontiada avlu kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da müzikseverlerle buluşuyor.

Müziğe lisede başlayan Deniz Taşar’ın Nardis Genç Caz Vokal yarışmasında birinciliğini, İKSV Genç Caz ve Akbank JAmZZ yarışmalarında da başarıları bulunuyor. 2016’da yayımladığı ilk solo albümü ‘Uykuda Bir Bulut’un hemen ardından ‘Songs From A Breeze’ ile ‘Chapter One’ isimli duo albümü çıkaran Taşar, özgün müziğiyle dikkat çekiyor.

SÖZCÜ