SPOR: ‘Beşiktaş’ta çok mutluyum’

Beşiktaşlı futbolcular Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup basın toplantısı düzenledi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında futbolcular yeni sezon formaları ile katıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Oğuzhan Özyakup şu ifadeleri kullandı:

‘Yeni sezonumuz hayırlı olsun. Her sezon ki gibi yoğun bir tempoda, her gün çift idmanlarla çalışmaya devam ediyoruz. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz.
2 sene üst üste şampiyon olduk, bu sezon da yine şampiyon olmak istiyoruz.

Burası benim ailem, buraya ne kadar bağlı olduğumu herkes biliyor. Aynı zamanda Avrupa’da bir kulüpte oynamayı çok istediğimi de dile getirdim. Ben Beşiktaş’ta kalmak isterim. Belki bir gün başkanımızın da ret edemeyeceği bir teklif gelebilir. Ben Beşiktaş’ta çok mutluyum, tekrar bu sene yine şampiyon olmak istiyorum. Geçen sezon Avrupa gerçekten benim içimde kaldı. Takım olarak bu sezon daha da üstüne koymak istiyoruz. Benim de kendime göre hedeflerim var, ama dediğim gibi Beşiktaş’ta çok mutluyum.

Çok karakterli bir takıma sahibiz, inanılmaz iyi bir takım, arkadaşlık çok iyi. Yeni katılan oyuncular da takıma çok çabuk uyum sağlayabiliyor. Şu andaki kadromuz ile en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Beşiktaş’ın her sezon şampiyonluğa oynadığı ortada. Bu sene de farklı olmayacak.

2 sene üst üste şampiyon olmak çok önemli. Bir futbolcu bunu yaşadıktan sonra her sene şampiyon olmak ister. Bu bizim takımda var. 10-20 sene sonra bizi hatırlayacaklar, konuşacaklar; bunlar bizim için çok değerli. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk ve herkese güzel futbol göstermek.

Çok iyi oynadığımız maçlardan bile dersler çıkarmaya çalışıyoruz. 4-0, 5-0 galip ayrıldığımız maçlardan bile dersler çıkartabiliyoruz. Her gün kendini geliştirmen gerekiyor, çünkü rakiplerimiz de daha iyi olmaya çalışıyor. Şenol hocamızın en iyi yaptığı şey de bizi motive etmesi ve her zaman bize katkı yapması. Bu sene de üstüne katarak devam etmemiz gerekiyor.’

Beşiktaş JK