KÜLTÜR: Bodrum’da Sertap rüzgarı

Başarılı sanatçı Sertap Erener, Bodrum’da harika bir konser verdi. Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri kapsamında ilk konserini dün akşam Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleştirdi.

Geçmişten bugüne sevilen şarkılarından oluşturduğu repertuarı ile Bodrum’daki hayranlarıyla buluşan Sertab Erener, antik tiyatroyu dolduran müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Sanat hayatında 25 yılı geride bırakan deneyimli sanatçının şarkılarının akustik sunumlarını gerçekleştirdiği konseri dinleyicilerden tam not aldı.

Sahnede 2 saat kalan Sertab Erener, dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdi. Erener, Bodrum konseri için buz mavisi renginde kabarık bir elbise tercih etti.

ALKIŞLAR BİTMEYİNCE SAHNEYE DÖNDÜ
Konser sonunda sahneden ayrılan Erener, Antik Tiyatro’yu dolduran yoğun kalabalığın alkışlarının bitmemesi üzerine sahneye geri dönerek yeniden şarkılarını seslendirdi.
Düzenlemelerini Çağrı Sertel’in yaptığı, ‘Sertab’ın Oda Müziği’ projesinde Erener’e piyanoda Çağrı Sertel, kemanlarda Deniz İbrahimoğlu, Vugar Gurbanov viyolada Çağatay Şahin, viyolenselde Yılmaz Bişer ve kontrbasta Volkan Hürsever eşlik etti.

Sanatçının eşi Emre Kula, konseri en önden izleyenler arasında yerini alırken konseri izlemeye gelenler arasında Mine Kalpakçıoğlu, Rabia Kurşun, teknik direktör Tolunay Kafkas gibi ünlü isimler de vardı.

NTV