TURİZM: ZUBİZU ile yaz etkinlikleri

ZUBİZU tarafından Temmuz ayında harika yaz etkinlikleri düzenleniyor. Türkiye’nin yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU temmuz ayında gerçekleştireceği keyifli etkinliklerle yaz coşkusunu kullanıcıları ile paylaşıyor.

Ünlü dj’lerin performanslarıyla renk katacağı partilerden, plaj konserlerine kadar birçok organizasyonla katılımcılara eğlence dolu bir program sunuyor.

Alaçatı’da Kenan Doğulu rüzgarı

8 Temmuz’da Spiaggia Grande’de ZUBİZU sponsorluğunda gerçekleşecek Kenan Doğulu konserinde katılımcılar plaj konserinin tadını çıkaracaklar. Doğulu’nun Alaçatı’nın en iyi plajı Spiaggia Grande’nin şık ortamında vereceği konserde Kenan Doğulu hayranları keyifli bir akşamüstü geçirecekler.

Her hafta Capricorn’da ZUBİZU Chill Out Sundays

Temmuz ayı boyunca her Pazar Capricorn’da gerçekleşecek ‘ZUBİZU Chill Out Sundays’ etkinliklerinde, birbirinden özel dj performansları, Ali Ahmadi imzalı kokteyller ve Executive Chef Fabio Brambilla’nın zengin menüsü, keyifli bir hafta sonu için ZUBİZU misafirlerini bekliyor.

Bodrum Palmarina’da DJ Deeperise

13 Temmuz’da elektronik müziğin genç ve yetenekli isimlerinden DJ Deeperise’in performansı, eşsiz ambiyansıyla kısa zamanda Bodrum’un en popüler mekânlarından biri olan 29 Food Bar Palmarina’da gerçekleşecek.

Bodrum Il Riccio’da DJ Doğuş Çabakçor

22 Temmuz’da Il Riccio Beach House Bodrum’da gerçekleşecek ZUBİZU Hour etkinliğinde ünlü dj Doğuş Çabakçor’un canlı performansı ve etkinliğe özel hazırladığı setlerle konukları muhteşem bir hafta sonu bekliyor.

Birbirinden eğlenceli temmuz ayı etkinliklerine özel ZUBİZU ayrıcalıkları ve sürprizleri tüm ZUBİZU üyelerini bekliyor.

Detaylı bilgiler ve daha fazlası ZUBİZU mobil uygulaması ve sosyal medya hesaplarında.

Son Dakika