SPOR: “Kariyeri ve başarısı belli”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş şampiyonluk balosunda önemli açıklamalarda bulundu. Güneş: “Pepe önemli bir oyuncu. Takımın parçası olacağını düşünüyorum” dedi.
Kutlamaları Ramazan’dan dolayı şimdi yaptıklarını söyleyen Teknik Direktör Şenol Güneş, “Yeni sezona mutlu bir şekilde girmek istiyoruz. Daha önce yaptıklarımızı yeniden yapmak istiyoruz. Rakiplerimiz de çok güçlü değerli. Onların bizi yenmek için hayalleri olduğunu biliyoruz. Ama bizim de kendi gerçeğimiz, kendimizi geçmek olacak. Sezona başlarken eğleneceğiz inşallah. Ondan sonra çalışmalara devam edeceğiz. Yeni sezona yeniden şampiyon olup, tekrar inşallah buraları görürüz” dedi.
Yeni transfer Portekizli futbolcu Pepe’nin hatırlatılması üzerine Güneş, “Pepe ile söylenecek bir şey yok. Kariyeri, futbol başarısı belli, oyuncu karakteri belli. Beşiktaş’ın gücünü arttıracaktır. Burada önemli olan takım büyüklüğü. Onun da takımın parçası olacağını düşünüyorum. Ona uygun da bir oyuncu. Umarım faydalı bir oyuncu olur” diye konuştu.