EMLAK: Avrupa yakasının en iyileri

Kentsel dönüşümle birlikte binalar yenilenirken, bir yandan da dev projeler üretiliyor. Son zamanlarda gelişen site projelerinde hayalleri zorlayacak tasarımlara imza atılıyor. Konut ve rezidans projelerinin hızla arttığı İstanbul’da, Avrupa yakası siteler ve rezidans projeleri ile yatırım yapmak isteyenlerin ve konut arayışında olanların ilgisini çekmeye devam ediyor. 2017’nin en prestijli ve farklı kavramsallaştırmalara sahip projeleri şöyle sıralanıyor:

Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Göl Vadisi’de konumlanmakta olan proje tek katlı villa tiplerini bahçe, zeytinlik, üzüm bağları, köy meydanı, ve spor alanları gibi diğer yapısal birimlerle bir araya getirerek İtalyan mimarisinden esinleniyor.

Strada Bahçeşehir

Bahçeşehir’de inşa edilen projenin 2018 Aralık ayında tamamlanması öngörülüyor. Bir cadde konseptiyle birlikte tasarlanan projede her zaman canlı bir kamusal yaşamın olduğu, modern mimarlığın öne çıktığı bir strateji geliştiriliyor.

Skyland istanbul

2017’de teslim edilmeye başlanan proje, İstanbul’un en merkezi yerlerinden olan Seyrantepe’de Galatasaray stadına yakın bir konumda yer alıyor. Rezidans ve ofis bloklarından oluşan proje mimari olarak Peri Bacaları’ndan esinlenmesiyle farklılaşıyor.

Piyalepaşa İstanbul

Nostaljik semt hayatının canlandırılması konseptiyle tasarlanan Piyalepaşa İstanbul, aslen bir kentsel dönüşüm projesi olmasıyla öne çıkıyor. Beyoğlu’daki proje konut, rezidans, ofis, otel ve dükkanlarıyla satışa sunuluyor.

Babacan Premium

Esenyurt’ta inşa edilen proje tatil köyü yaşantısını bahçeli ve teraslı daire tipolojileri ile bütünleştirerek yatırımcıların beğenisine sunuyor. Projede Residence, Terrace, Tower, Home Office, Mall, Premium Fit Club ve Suites gibi farklı birimler yer alıyor.

Eston Şehir Mahallem

İstanbul’un yükselen yerleşim bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de inşa edilen projede Tepe Evler, Sıra Evler, Yamaç Evler, Vadi Evler ve Villalar gibi çeşitli tipolojiler yer alıyor. Doğanın içinde bir yaşam vaadiyle hayata geçirilen proje mahalle kültürünü öne çıkarmayı hedefliyor.

Viaport Venezia

Gaziosmanpaşa’da inşa edilen proje Venedik kentinin mimari yapısındaki su kanallarıyla ve kültürel dokusuyla benzeşmeyi hedefleyen bir konseptle tasarlanıyor. Projede konut, ofis ve alışveriş merkezi gibi farklı tipolojiler bulunuyor.

5. levent

Proje, iş ve yaşam merkezi olarak öne çıkan Levent-Maslak bölgesinde yer alıyor. Kapsamlı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Kentsel dönüşüm projelerinden biri olan 5. Levent, çeşitli sosyal sınıflardan insanların bir arada yaşayabileceği bir konsepti hedefliyor.

Büyükyalı İstanbul

Zeytinburnu’da inşa edilen proje, denizle bütünleşen bir mimari tasarıma yöneliyor. Marina ve sahil yolu gibi denizle etkileşime giren sosyal birimlerinin yanı sıra taş meydan ve spor merkezleri gibi birimler de tasarlanıyor.

MİLLİYET EMLAK