SPOR: Avrupa Beşiktaş’ı konuşuyor

Siyah – Beyazlı Kulübün Pepe transferi Avrupa’yı salladı. Beşiktaş’ın dünyaca ünlü stoper Pepe’yi kadrosuna katması Avrupa’da da geniş yankı buldu. Fransa’nın en ünlü gazetesi L’equipe, “Pepe Beşiktaş’ı Paris Saint Germain’e tercih etti” başlığıyla verdiği haberde, “Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe, Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Pepe, yeni bir şampiyonluk keşfetmeye gidiyor” ifadelerini kullandı.
İspanyol Marca gazetesi, Pepe’nin imzalı fotoğrafını paylaşırken, oyuncunun gece İstanbul’da olacağını yazdı. Gazete ayrıca Pepe’nin İnstagram hesabından paylaştığı ‘Beşiktaş Donanması’na’ da yer verdi.
As gazetesi de, “Pepe, Beşiktaş ile sözleşme imzaladı” diyerek transferi takipçilerine duyurdu
Mirror gazetesi, “Beşiktaş, Pepe ile anlaştı” ifadelerini kullanırken, Pepe’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma da yer verildi.
İspanyol Mundo Deportivo gazetesi, “Türk kulübü, Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe ile resmi sözleşme imzaladı” dedi.
Öte yandan La Liga’nın resmi Facebook hesabından yapılan açıklamada, “Bir efsane Türkiye’ye geliyor! Pepe, yeni döneminde sana iyi şanslar diliyoruz!” ifadesi kullanıldı.