YORUM: “Ülkemizi seviyoruz”

Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık, ardından da Bayram’ı… Bu yazı vesilesi ile, geçmiş olsa da Ramazan Bayramı’nızı bir kez daha kutlamak isterim. Ülkemiz için, vatanımız için herşeyin en iyisini diliyorum. Ve bunu gerçekten üstüne basa basa dile getirmek istiyorum. Çünkü her yönüyle sancılı bir süreç içinden geçiyoruz, daha bitmedi, büyüğü bizi bekliyor, sadece bizi değil, dünyayı da… Türkiye ile birlikte birçok ülke sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Gerek siyasi, gerek ekonomik, gerekse ilişkiler açısından hoş olmayan bir dizi olay yaşıyoruz. Bu sadece iç politikalarla değil, dış politikalarla izah edilebilecek bir durum. Onun için parti ayırımı yapmadan topyekün uyanık olmalıyız!.. Dünya öyle bir değişti, zemin öyle bir kayıyor ki, artık bu devirde ayakta ve sağlam kalmak çok zor. Bu nedenle Türkiye’nin varlığı için kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp, ülke menfaati için birlikte hareket etmeliyiz. Yalpalamadan, hata yapmadan, ön alarak, rol çalarak, bu berbat durumdan güçlenerek çıkarız, yoksa korkarım ki, toparlanmamız çok zor olabilir.
Unutmayın ki; Türk’ün, Türk’ten başka dostu yok!..
Ayrıca başka Türkiye’de yok!..

Neden 1 numarayız?..

Sosyal medyaya çok önem veriyoruz. Ama doğru kullanımla, Beşiktaş’a yakışır şekilde… Çünkü “besiktas.com.tr” gibi özel bir isme sahibiz… Ayrıca mesleki geçmişimiz ve yaptıklarımız da ortada… Yazılı basınla başlayan hikayemiz, ister istemez zaman içinde gelişti, halen de gelişiyor… Sadece, Twitter ve Facebook hesaplarımız toplamda 500 binlere yaklaşmış. İnternet sitemizden haber takibi hızla artıyor. Bu bile bize büyük sorumluluklar yüklüyor.
Ancak herkesin bilmesini isterim ki, bizim hesaplarımız kurumsal ve öyle rt, beğeni ve yoruma açık değildir. Yazarlar ile toplumu ilgilendiren genel konular ve yardımlaşmalar dışında, sadece haberlerimizin paylaşımlarını yapmakta, takipçileri internet haber portalına yönlendirmektedir. Ancak sayısız mesajlar düşmekte ve bunlara ne yazık ki kurumsal hesaptan cevap verilememektedir. Zaten bizim yayın politikamız gereği kurumsal hesaplardan etik dışı paylaşımlar yapılması kesinlikle yasaktır. Bu açığı kapatmak, takipçilerimizle diyalog kurmak için Beşiktaş Medya Grup’un ayrı bir hesabı bulunmaktadır ve ayrıca koordinatörümüz vasıtasıyla cevaplar yazılmaktadır. Diğer yandan bizi destekleyen bir çok hesapların da zaman içinde oluştuğunu görüyoruz. Bu arkadaşlarımızın bazılarını tanıyoruz, bazılarını da tanımıyoruz ama gönül bağımız var demek ki!.. Bu öyle bir büyük bir oluşum ki, bir hesapta bazen yüzbinler bazen de milyonlar bulunmaktadır. Yani tek bir kişiden tutunda büyük camialar ve guruplara kadar herkes bize inanmış, gönül vermiş… Artık siz düşünün bu müthiş durumu ve rakamları!.. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Yılın futbolcusu anketinde ve organizasyonda 25.000’lere dayanmamızda bu dostlarımızın da büyük katkıları bulunmaktadır.
İşte bundan 1 numarayız!..
Ancak herşey bir kenara, tabii bizleri bağlayan sadece kurumsal hesabımızdır. Bilgilerinize…

Şampiyon kupaya doymuyor

Beşiktaş Medya Grup olarak bu sezon 11.’sini düzenlediğimiz yılın futbolcusu yarışmasında Atiba ipi göğüsledi!.. Kupası ile birlikte bu yıl Beşiktaşlı ressamların özel çalışmaları da Atiba’ya törenle verilecek ve gelişmeleri anında sizlere zaman içinde duyuracağız.
Bilindiği gibi “Yılın Futbolcusu Yarışması” Beşiktaş’ın en prestijli etkinliğidir. Çünkü 50’ye yakın spor yazarı katılıyor, bağımsız olarak aday belirliyor, onbinlerce taraftar yine bağımsız şekilde oyluyor ve yılın futbolcusu hiç bir etki altında kalmadan objektif biçimde yapılıyor.
Bu durum çok önemlidir çünkü, bir şekilde manipule edilen yarışmalar vardır ve bunlar hiç bir zaman etkin kalıcı ve inandırıcı değildir. Ama yılın futbolcusu yarışması artık Beşiktaş camiasıyla özdeşleşmiş ve geleneksel bir hale gelmiştir. Bu nedenle her zaman 1 numaradır. Bunu da gerçekten Beşiktaşlı olanlar anlar, hisseder!..
İŞTE RAKAMLAR!..
İŞTE REKOR!..
Yine bağımsızlık adına; bu sefer de bir ilki denedik. Sosyal Medya üzerinden bir anket düzenledik. Rakamların ne olacağı hakkında bizimde bir bilgimiz yoktu. Ama Beşiktaş taraftarının ilgi göstereceğinden emindik. Çünkü daha önceki sezonlarda yaptığımız çalışmalarda 10.000 kişinin altına düşmüyordu katılım oranı… Sıkı durun bu sistem ile rekor kırdık ve yaklaşık 25.000 kişiye eriştik. Dahası da var, uluslararası düzeyde 200 binlere varan bir görüntüleme ve etkileşim almışız. Bu da internet paylaşımımızla, dünya üzerinde Beşiktaşın tanınırlılığına yapmış olduğumuz katkıdır. En çok da bu bizi sevindirdi. Bir kez daha Teşekkürler Beşiktaş!..
İnanın; bu ağır sorumluluk bilinciyle ile tüm yayınlarımız da 7/24 arkadaşlarımız ayrı ayrı çalışıyor, emek veriyor… Onlara da teşekkür etmek isterim.
Sağlıcakla kalın…