SPOR: Beşiktaş’a ‘evet’ dedi

Pepe Beşiktaş’ta! Pepe dün ülkesine döndü, siyah-beyazlı yöneticiler de Portekiz’e çıkarma yaptı. Dün gece geç saatlere kadar yapılan görüşmeler sonrası Pepe, Beşiktaş’a ‘evet’ dedi.

Ve Beşiktaş, dünyaca ünlü stoper Pepe’nin işini bitirdi. Sezon bittiğinden bu yana teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla istediği stoper transferi için tüm şartlarını zorlayan siyah-beyazlılar, Real Madrid’le sözleşmesi sona eren Portekizli yıldız Pepe’yle anlaşmaya vardı. Siyahbeyazlı yönetim, FIFA Konfederasyonlar Kupası’nın sona ermesinin ardından dün ülkesine dönen yıldız oyuncu için hemen Portekiz’e çıkarma yaptı. Başkan Fikret Orman sabah saatlerinde, yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Pepe’nin Türkiye haklarına sahip olan menajer Ahmet Bulut da öğleden sonra Portekiz’e gitti.

MALİ SORUNLAR AŞILDI
Siyah-beyazlı yetkililer, akşam Pepe ve menajeriyle bir araya geldi. Daha önce yapılan tekliflerle ilgili görüşmeler son bir kez daha tekrarlandı. Pepe’nin menajeri Fransız devi PSG ile geçen hafta görüşmüş, ancak sözleşme süresinin 1 yıllık olması nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı. Beşiktaş ise dünyaca ünlü stopere 5 milyon euro’dan 2 yıllık sözleşme teklif etti. 34 yaşındaki yıldız futbolcunun bu teklife, 2.5 milyon euro imza parasıyla birlikte ‘tamam’ yanıtını verdiği öğrenildi.

FOTOMAÇ