Beşiktaşımızın bayramı bitmiyor

Gerçekten 3 yıldızlı şampiyonluk kutlamalarımızla biz bayramı Gaziantep’te başlatmıştık ve hemen hemen her ilde de devam ediyor hemde büyük bir coşkuyla, hakkımız değil mi?..
Ama artık bunu yavaş yavaş unutup gelecek sezonun kadrosu kurmaya bir an önce başlamak gerekiyor ve de önce geriden.
Son 8 yılda 11 stoper almışız ve 19 milyon EURO harcamışız. Ayrıca takımın yüzde 80’i de yabancı ve yaşlı.
Teknik kadronun büyük başarısını küçümsemiyorum… Ayrıca takdirle de karşılıyorum, ama GS’ın , FB’nin, Trabzonspor’un yokları oynadığı bir ligde, 2. olan takım karşısında ve tüm derbilerde hüsrana uğruyorsan ve top kalene her geldiğinde yüreğin ağzına geliyorsa, o zaman gerçekçi olarak değerlendirme yapman gerekir diye düşünüyorum, haksız mıyım?..
Bence artık ligimizle beraber Avrupa’yı da düşünmek gerekir, ancak böyle dünya takımı oluruz, bakın GS’ın 20 yıla yakın bir süre geçtiği halde, UEFA Şampiyonluğu hala rafında taptaze duruyor.
Neden biz de olmayalım?
Bunun için o takımı örnek almak gerekir.
5 tane altyapından , 3 tane yerli ağabey ve 3 tane de Taffarel, Popescu ve Hagi gibi süper Avrupalı futbolcun olacak. Bu bir formüldür.
Yoksa böyle toplama takımla, kalitesi de zayıf Türkiye liginde şampiyon olursun, ama Avrupa kupaları hayal olur ve de bütçeni dibe vurdurursun sonra da kara kara düşünürsün.
Sn. Başkan ve Sn. Çebi, gelin bu formülünü verdiğim takımın iskeletini kurun, 3-5 yıl sonra Avrupa’da ses getiren, bütçesi normale dönen bir takım yaratıp büyük BEŞİKTAŞIMIZI borçtan kurtarıp düzlüğe çıkartın Avrupa takımı olun.
İnanın BJK’ye en büyük iyiliği o zaman yapacaksınız.
Tüm yönetimi, okurlarımızı, taraftarlarımızı tekrar kutluyor ve sevgiyle kucaklıyorum.