ALIŞVERİŞ: Instagram stil yarışması başlıyor!

İnternet üzerinde çok özel bir yarışma başlıyor. Instagram’da her ay düzenli olarak stil sahibi kadının ve erkeğinin seçileceği Ben Bugün Ne Giydim? , farklı konsepti ile bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Televizyonlardaki stil programlarına rakip olacak yarışmaya #BenBugünNeGiydim hashtagi ile Instagram üzerinden selfie çekip paylaşan herkes katılabilecek. Paylaşılan tüm fotoğraflar Stil ve İmaj Danışmanı Burçak Ilıman tarafından incelenerek Instagram’ın stil ikonları belirlenecek.

Instagram’ın en yeni ve en iddialı stil yarışması olan Ben Bugün Ne Giydim? stiline güvenen, tarzıyla herkesi kendine hayran bırakan kişilerin yarışması olacak. ‘Projeni Benimle Paylaşır mısın?’ platformunun sahipliğinde gerçekleşen yarışma, İststarmag ve 4Gen TV destekleri ile 3 Temmuz’da başlıyor.

Ben Bugün Ne Giydim ile Stiline Güvenenler Kazanacak
Akşam yemeğinde, özel davetlerde, işte, arkadaş buluşmalarında ve plajda en şık benim, işte bu benim tarzım diyen herkes selfie çekip #BenBugünNeGiydim hashtagi ile Instagram’da paylaşacak. Ayın stil kadını ve erkeği olma şansını yakalayanlar birbirinden özel ödülleri kazanacak.