TEKNOLOJİ: Hounds Yaz Sezonu Turnuvaları başladı

Yüksek oyun grafikleri ile MMOTPS ve RPS oyun deneyimini ücretsiz olarak bir arada sunan, Netmarble’ın PC oyunu Hounds’un Yaz Sezonu Turnuvaları başlıyor. Her etapta toplam 16 klanın mücadele edeceği turnuva 4 ay sürecek ve büyük finalde galibiyete uzanan klan 5 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.

İlk etabı 28 Mayıs 2017 tarihinde tamamlanan turnuva toplam 4 etaptan oluşuyor ve Eylül 2017 tarihinde yapılacak büyük final ile sona eriyor. Etaplarda finale kalan son 2 takım büyük finale çıkmaya hak kazanıyor.

Finale ilk giden takımlar belli oldu

Hounds Yaz Sezonu Turnuvası’nın 28 Mayıs 2017 tarihinde tamamlanan ilk etabında kazanan klanı “DeePBreatH” oldu ve 5000 Hounds kredisi kazandı. Etabı ikinci sırada tamamlayan klan “MaviRüya” ise final biletini alan diğer klan olmayı başardı.

Hounds heyecanı turnuva rekabetiyle artıyor

Klanlar arasında mücadele ve rekabet ortamı sunan Hounds oyunundaki heyecan uzun soluklu bir turnuva heyecanıyla birleşiyor. Turnuvada oyuncuların takım ruhunu yaşayabilecekleri bir oyun özelliğine sahip olan Hounds, turnuva sırasında klanların kıyasıya mücadele etmesi bekleniyor.
Turnuva detayları ve kurallarla ilgili detaylı bilgi için http://buff.ac/4d86 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games Corporation Hakkında
Netmarble Games Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, Asya’daki en hızlı büyüyen mobil oyun şirketidir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 3.500’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage2 Revolution, STAR WARS™: Force Arena, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam’ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ E&M Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır. Daha fazla bilgi için www.netmarble.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Games’in İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Netmarble Medya İletişim
Türkiye (İstanbul)
Netmarble Turkey Halkla İlişkiler Ekibi
Önder Kiremitçi
onder@denovepr.com
+90-533-959-73-96

Kore (Seul)
HQ PR Takımı
Seung H. Jung
seung@netmarble.com
82-2- 2271-7590

Soomin Stella Song
ssong@netmarble.com
82-2-2271-7618