SPOR: “Hocama minnettarım”

Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca, şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu ifade eden Talisca, kendisine yöneltilen “3 yıllık sözleşme teklif edilse ne dersin?” sorusuna “evet” yanıtını verirken şöyle devam etti: “Her zaman kalmak istediğimi belirttim. Ondan sonraki mevzular beni aşar. Beşiktaş ile Benfica’nın arasında benim bilemeyeceğim, başkanın bileceği iş. Ailem burayı çok sevdi, İstanbul’u, Beşiktaş’ı çok benimsedik. Bu oyunumuzu ve kapasitemizi gösterdiğimizde umarım daha çok şampiyonluklar yaşarız.” diyerek sözlerine devam etti:

“Buraya geldiğimde, Beşiktaş’a imza attığımda şampiyonluk için mücadele eden her sene şampiyonluğa oynayan bir takıma geldiğimi biliyordum ve öyle de oldu. Lig boyunca bir yol haritamız vardı o yolda ilerledik ve şampiyon olduk. Hocamız Şenol Güneş de, Quaresma’nın dediği gibi büyük bir hoca. Oyuncuya ne zaman, nasıl yaklaşması gerektiğini iyi biliyor. Oynayan değil, oynamayan oyuncular ile de yakından ilgileniyor. Benim de iyi ve kötü anlarım oldu. Kötü anlarımda yanımda olması benim için önemliydi. Hocama minnettarım” dedi.

Maçlardaki performansı hakkında da konuşan Talisca, attığı birbirinden güzel frikik golleriyle ilgili de şu yorumu yaptı: “Çok çalışma var bunun arkasında tabi ki Allah’ın verdiği bir yetenek var ama o yeteneğin üzerine çalıştığınız zamanlar da oluyor. Quaresma’nın dediği gibi kafamıza eseni yapıyoruz ama sürekli çalışıyoruz. Maç içinde kim daha iyi hissediyorsa topa o vuruyor. Bu yeteneğimizi de gösterdik sanırım. Frikiklerin başına geldiğim zaman insanların cep telefonlarını hazırladığını görüyorum, görmüyorum sanmasınlar.”

FOTOMAÇ