ALIŞVERİŞ: Pide de Pizza!

Little Caesars’tan bir ilk daha geldi. Türkiye’de pizza denince ilk akla gelen markalardan Little Caesars Pizza, pizzada devrim yaratmaya devam ediyor. Little Caesars’ın günlük açılan taptaze pizza hamuru, gerçek mozzarella peyniri, pastırma ve sucuğun yanı sıra yeşil biber ve zeytinle tadına doyulmaz Sezar lezzeti, üstü kapatılarak enfes bir pideye dönüşüyor. Ramazanın geleneksel pidesi Little Caesars yorumuyla hazırlanıp Pide de Pizza olarak sahurda bile sıcak sıcak en yakın Little Caesars şubelerinde pizza severleri bekliyor.

Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, pizza çeşitlerinde hayal gücünün sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Ramazandan ve Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pideden ilham alan Little Caesars Pizza, içini enfes Sezar lezzetiyle doldurarak, pideyi baştan yorumluyor ve Pide de Pizza’yı sunuyor. Günlük açılan taze pizza hamuru, gerçek mozzarella peyniri, sucuk, pastırma, zeytin ve yeşil biberden oluşan içeriğini özel Sezar sosuyla harmanlayarak üstünü ince pizza hamuruyla kapatan Little Caesars Pizza, Pide de Pizza’yı pizza severlerin beğenisine sunuyor.

Pide de Pizza Little Caesars şubelerinde sahurda bile sıcak!
Ramazan sofralarına özel, dumanı üstünde tüten Pide de Pizza, sahur da dahil olmak üzere, en yakın Little Caesars Pizza şubelerinde pizza severleri bekliyor.