SPOR: “Beşiktaş taraftarı kalbimin bir köşesinde”

Beşiktaşlı yıldız Quaresma, açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk sonrası konuşan futbolcu, Çin’e transfer olacağı iddiaları üzerine; “Çin ile ilgili transfer haberleri nereden çıkıyor bilmiyorum. Ben kimseyle görüşmedim ve bilmiyorum. Bu sene böyle geçti, önümüzdeki sene daha da iyi olacak diye düşünüyoruz. Ayrılmaya da niyetim yok” diyerek sözlerine devam etti:

“Taraftarımız çok özel, mükemmel bir taraftar grubuna sahibiz. Oynamasanız da stada girdiğinizde size enerji veriyorlar. Beşiktaş taraftarı hep kalbimin bir köşesinde olacak, buradan ayrıldığımda da…”

“İniş çıkışlar oldu tabi ki. İnsanın istemediği şeyler de oluyor, bunlar da başımızdan geçti. Beşiktaş uzun senelerdir iki kez üst üste şampiyonluk görmemişti ama bu takım bunu başardı ve iki sene üst üste şampiyon oldu. Aslında ben başından beri şampiyon olacağımızı düşünüyordum. Hiç inancım kırılmadı. Kötü başlangıç yapmamıza rağmen ben hep şampiyon olacağımızı düşünüyordum” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş için “Çok büyük bir hoca ve büyük bir insan. Oyunculara nasıl yaklaşacağını iyi biliyor” diyen Quaresma sözlerini şöyle tamamladı: “Hayatım boyunca sahada farklı şeyler yaptığım için eleştirildim. O an kafama yatarsa her şeyi yaparım. Güçlü bir karakterim, inatçıyım. Biraz kafamın dikine giden bir yapım var. Kariyerim boyunca ya çok sevildim, ya da çok nefret edildim.” dedi.