SPOR: Kartallardan şampiyonluk açıklamaları!

Beşiktaş’ın şampiyonluk sevincini coşku ile kutlayan Beşiktaşlı futbolcular, kazandıkları başarı hakkında açıklamalarda bulundular.

OĞUZHAN: Çok uzun bir yol kat ettik, çok istedik. Başakşehir’i tebrik ediyorum. Bizi bu kadar zorlayacaklarını kimse beklememişti. Bu sene zor olacağını biliyorduk. Zor da oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

FABRİ: Ben buraya bir aileye geldim. Büyük bir aileye geldim. Bütün sezon boyunca neyimiz varsa onu verdik bu mutluluk için. Bu anı yaşadığımız için çok mutluyuz.

DEMBA BA: Bu kulübü ne kadar sevdiğimi, ne kadar kalpten bağlı olduğumu herkes biliyor. Şu an hiçbir şey belli değil. Her şey iki hafta içinde netleşecek. Oturup, konuşacağız.

ABOUBAKAR: Muazzam bir olay. Sezon başından beri bu anı yaşamak için çalıştık. Üçüncü yıldızımızı taktık. Umarım bu yolda devam edeceğiz.

QUARESMA: Büyük takım gibi oynadık, büyük takım gibi mücadele ettik, büyük takım gibi şampiyonluğu kutlayacağız. Ben taraftara onlar da bana aşık. Kanımızın son damlasına kadar savaşacağımı söylemiştim, buna devam edeceğim.

TOLGAY: Çok duygusal bir gün. Takım olarak, yönetim olarak, taraftar olarak hak ettik. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum, bugün sözleşme konuşmak hiç uygun olmaz. İnşallah burada daha çok kupa kaldırırım.

TOLGA: Bu yarışta emeği geçen ve yüreklerini koyan taraftarımıza, yönetimimize, takım arkadaşlarıma ve teknik heyete teşekkür ediyoruz. Zaman zaman üzüntüler de yaşadık. Bu yarışı güzelleştiren herkese çok teşekkür ediyoruz. Rakiplerimiz olmasa bu güzellik olmaz. Biz hedefimize ulaştık. Umarım bu başarılarımıza devam ederiz. İnşallah daha nice şampiyonluklar yaşarız.

GÖKHAN GÖNÜL: Ne diyebilirim ki? Bu mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. İşte görüyorsunuz tribünleri… Başakşehir için üzgünüz, çok güzel mücadele ortaya koydular. Doğrusunu söylemek gerekirse fazlasıyla tedirgin olduk. Onları da tebrik ediyoruz. Ben her zaman doğru olanı yapmaya çalıştım. Hiçbir takıma ve oyuncuya saygısızlık yapmadık. Hiçbir zaman taraftara oynamadım. Ben kendimi biliyorum.