KÜLTÜR: İclal Aydın’dan yeni albüm

İclal Aydın, “Unutursun” albüm tanıtımını BKM Sahnesi’nde gerçekleştirdi. Yeni şiirlerinden ve seçtiği sevilen şarkılardan oluşan albüm tanıtımı, DokuzSekiz Müzik’in organizasyonunda BKM sahnesinde görkemli bir konser ile gerçekleştirdi. Güzel enerjisi ve espirileri ile izleyicilere keyifli ve okuduğu şiirler ile duygusal anlar yaşatan İclal Aydın’a, ‘Unutursun’ albümünde şarkıları ile ses veren Cem Adrian, Ceren Çağatay, Cihan Mürtezaoğlu, Ender Balkır, Gökçe Bekaroğlu, Koray Avcı, Mümin Sarıkaya ve Rubato eşlik etti.

“Şarkılar ve şiirler iyi ki var, onlar olmasaydı acılar nasıl teselli olurdu” diyerek geceyi açan İclal Aydın, sahnede ilk defa seslendirdiği yeni şiirleri ile izleyenleri duygulandırırken, albümüne sesleri ile katkıda bulunan sanatçı dostları ise seslendirdikleri şarkılarla izleyicileri mest etti. Aydın’a gece boyunca eşlik eden sanatçılar albümde seslendirdikleri şarkıların yanı sıra klasikleşmiş ve herkesin gönlünde farklı bir yere sahip olan şarkıları da konserin 2.yarısında seslendirdiler.

İclal Aydın konserin sonunda; “96 yılında ilk kez BKM’nin merdivenlerinden çıktığımdaki heyecanı hala yaşıyorum. Burası bir okul gibi. Hastane yaşam ünitelerinin sesi benim için burada atıyor. Burada kendimi evimde gibi hissediyorum” diyerek BKM ailesine, DokuzSekiz Müzik ailesine ve tüm sanatçı dostlarına teşekkürlerini sundu.

Gecede Murat Cinpir imzalı 2 kostüm giyen İclal Aydın, konser sonrası kulis önünde uzun kuyruk oluşturan hayranları ile bol bol fotoğraf çektirip, kitaplarını ve albümünü imzaladı.