SPOR: “Manchester için dua ediyoruz”

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, İngiltere’de yaşanan terör saldırısı için üzüntüsünü dile getirdi. İngiltere’nin Manchester şehrinde Ariana Grande’nin konseri sırasında meydana gelen terör saldırısında 22 kişi hayatını kaybetti. BJK’nin resmi web sitesinde İngilizce ve Türkçe olarak mesaj paylaşıldı.

Manchester’da Düzenlenen Terör Saldırısını Lanetliyoruz
İngiltere’nin Manchester şehrinde sanatçı Ariana Grande konseri sırasında yaşanan patlamada 22 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 59 kişinin yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Tüm dünya için büyük bir tehdit olan terörü, insanlığın birlik ve beraberlik sergileyerek yenebileceğine olan inancımızı yineliyoruz.

Hain bombalı terör saldırısında yaşamını kaybedenlerin ailelerinin acısını paylaşır, başsağlığı dileriz. Yaralılara acil şifalar temenni ederiz.

Değerli dostumuz, Beşiktaş sevdalısı İngiltere Büyükelçisi Richard Moore’un nezdinde, Birleşik Krallık halkına taziyelerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Beşiktaş JK condemn the heinous terrorist attack which took the lives of 22 and injured 59 innocent people following an Ariana Grande concert in Manchester, UK.

Beşiktaş JK believe that we can stop these types of inhuman and brutal atrocities only if we stand united and act as one.

With this opportunity, we offer our sincere condolences to all those affected by this violent act.

Through British Ambassador to Turkey and a loyal supporter of Beşiktaş Richard Moore, we also extend our sincere condolences to the people of United Kingdom.

Beşiktaş JK