TEKNOLOJİ: İzmir’in kalbi otuzbeslik.com’da atacak!..

Yepyeni bir internet sitesi önemli bir boşluğu doldurmak adına yayın hayatına başladı. İzmir’e adeta bir güneş gibi doğan www.otuzbeslik.com daha şimdiden büyük ilgi gördü ve tıklanma rekorları kırmaya başladı.
EKONOMİ VE İŞ DÜNYASI İLGİLİ
Yurt dışında eğitim gören ve yazılım projeleri geliştiren Bilsay Yıldırım kent turizmine katkı verme amaçıyla otuzbeslik.com isimli internet sitesi kurdu. Site mekan, etkinlik insan ve kent rehberi içeriyor. İnternet sitesini geçenlerde tanıtımı yapıldı. Tanıtıma İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.
KENTİN REHBERİ!..
Ayrıca katılımcılar arasında, ekonomi ve iş dünyasından tanınmış isimler de vardı.
otuzbeslik.com adlı internet sitesinin daha şimdiden büyük rağbet gördüğü belirtilirken, büyük bir eksiğin bu yolla doldurulacağı ve İzmir’in adeta facebook’u olacağı konuşuluyor.
BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Konu hakkında otuzbeslik. com internet sitesinin ceo’su Bilsay Yıldırım şunları söyledi: “Otuzbeşlik 2016 Ağustos ayında yayınına İzmir’den başlamış, geniş kapsamı, güncel içeriği ve güçlü teknik altyapısıyla kısa zamanda geniş kitlelere yayılmaya, kapsam alanını genişletmeye ve İzmir’den çıkmış büyük bir yazılım devi olmaya aday bir şehir rehberidir. İzmir’de kısa sürede mekan, etkinlik, etkinlik grubu, etkin kişiler ve fazlası için güncel ve geniş bilginin şu anda tek adres olmayı başarmış olan Otuzbeşlik, yakın zamanda online rezervasyon, online alışveriş, fırsatlar vs gibi bir şehir rehberinde olması gereken bütün özellikleri bünyesine katarak büyümeye devam edecektir. Bugüne kadar 80.000’in üzerinde kişinin ziyaret ettiği Otuzbeşlik’e bir çok kanaldan ulaşabilirsiniz;
iOS: https://appsto.re/gb/0ndpjb.i
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.otuzbeslikob.ob
Web: http://www.otuzbeslik.com
Instagram: https://www.instagram.com/otuzbeslikcom
Facebook: https://www.facebook.com/otuzbeslikcom
Twitter: https://twitter.com/otuzbeslikcom

İLGİLİ HABERLER

www.otuzbeslik.com
www.otuzbeslik.com
www.otuzbeslik.com
www.otuzbeslik.com
www.otuzbeslik.com
www.otuzbeslik.com

www.otuzbeslik.com
www.otuzbeslik.com

2 comments
  1. Güzel bir düşünce İstanbul için de var mı

Comments are closed.