SPOR: “Gerçek lideri gösterelim”

Başakşehir’in maç fazlasıyla ligin zirvesini alması sonrasında Güneş’ten oyuncularına: “Ligde üst üste ikinci şampiyonluğu erkenden yaşamak yerine peş peşe kayıplar yaşayıp zor yolu seçtik. Önümüzde kritik bir Bursaspor maçı var. Bu karşılaşmaya çıkıp 90 dakika boyunca yapacağımız üst düzey mücadeleyle kazanıp gerçek liderin kim olduğunu herkese göstereceğiz”
Süper Lig’de son 2 haftada çıktığı maçlarda önce Başakşehir’e 3-1 kaybeden ve sonrasında da Fenerbahçe’yle 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, Abdullah Avcı’nın öğrencileriyle olan puan farkını koruyamamıştı. 30 haftanın sonunda farkın 2’ye kadar düşmesinin ardından dün Gençlerbirliği’ni 2-1’lik skorla geçen Başakşehir, maç fazlasıyla ligin zirvesine oturdu.
Bu durumun ardından Bursaspor mücadelesi öncesinde oyuncular üzerinde oluşması olası bir motivasyon kaybını engellemek isteyen teknik direktör Şenol Güneş, harekete geçti. Başarılı çalıştırıcı, dün akşamki idman öncesinde yaptığı konuşmayla oyuncularına özgüven aşıladı.
Güneş, lig yarışında avantajlı olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, “Ligde üst üste ikinci şampiyonluğu erkenden yaşamak yerine peş peşe kayıplar yaşayıp zor yolu seçtik. Önümüzde kritik bir Bursaspor maçı var. Bu karşılaşmaya çıkıp 90 dakika boyunca yapacağımız üst düzey mücadeleyle kazanıp gerçek liderin kim olduğunu herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı ve oyuncularına hedefi gösterdi.