BEŞİKTAŞ: “İlk Adım”

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında “Beşiktaş Gençlik Festivali”nin 3’üncüsünü düzenliyor. Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs’ta başta gençler, Beşiktaşlılar ve tüm İstanbul için oldukça renkli bir etkinlik programı hazırladı. Festival kapsamında Mabel Matiz, Adamlar, Can Bonomo, Pinhani, Redd gibi isimler katılımcılarla buluşacak.

START AKARETLER’DEN VERİLECEK

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs’ta üçüncü kez ‘Beşiktaş Gençlik Festivali’ni düzenliyor. #GençlikBeşiktaşta etiketiyle duyurulan etkinlik, ‘İlk Adım Yürüyüşü’ ile yarın başlayacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün Beşiktaş’tan milli mücadele için ilk adımı attığı noktaya gerçekleştirilecek olan yürüyüş, 19.30’da Akaretler’den başlayacak. Törenin ardından saat 21.00’de Barbaros Meydanı’nda Can Bonomo konseri düzenlenecek. 17 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00’de ‘Adamlar’, 18 Mayıs Perşembe günü yine saat 21.00’de Mabel Matiz, Beşiktaş Gençlik Festivali kapsamında sahnede olacak. Konserler Barbaros Meydanı’nda düzenlenecek.

HERKES RENGARENK OLACAK

Beşiktaş Belediyesi’nin Gençlik Festivali kapsamında ‘Colour Up’ koşusu organize edecek. 19 Mayıs Cuma günü saat 17.00’de Bebek girişinden başlayacak olan koşuda on binlerce genç boyaların içine girerek rengarenk görüntüler yaratacak. Kuruçeşme’de sona erecek olan koşunun ardından müzik eşliğinde ‘Colour’ gösterileri gençlerle buluşacak. Saat 18.00’den sonra ise Kuruçeşme’deki sahne gösterileri ve konserler ile Beşiktaş Gençlik Festivali sona erecek. 19 Mayıs günü festival kapsamında sahnede olacak isimler ve müzik grupları ise; DJ Mahmut Orhan, Piiz, Gece Yolcuları, Pinhani ve Redd.