MAGAZİN: Survivor’da kim elendi?

Survivor’da kim elendi? sorusu yanıtını buldu. Haftalar ilerledikçe Survivor’da çekişme daha da artıyor. Cumartesi ve Pazar günleri oynana dokunulmazlık oyunları sonucu 3 isim Survivor’da eleme adayı olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonucu en az oyu alan isim adaya veda etti. Peki Survivor’da kim elendi? İşte detaylar…

SURVIVOR’DA ELEME ADAYLARI KİMLER?
Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Oyunu ünlüler takımı kazanırken, bireysel dokunulmazlık için mücadele veren gönüllülerde ise Anıl oyunu kazanan isim oldu. Eleme konseyinde adı en çok yazılan Tuğçe olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Anıl, Ogeday’ın ismini söyledi ve gönüllüler takımından iki isim elemeye kaldı.
Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ise ünlüler ve gönüllüler takımı yeniden karşı karşıya geldi. Nefes nefese süren mücadelede İlk turu 6-4 gönüllüler ikinci turu 6-2 ünlüler kazandı. Böylece finale kalan oyun 3-1 ünlülerin oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Volkan ise kendisini elenmeye karşı korumaya aldı.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor’da kritik eleme öncesi SMS’e kalan Tuğçe, Ogeday ve Berna arasından birisi en az oyu alarak Survivor’a veda etti. Yarışmacının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın açıkladığı sonuçlara göre Tuğçe Survivor’da elenen isim oldu.