EMLAK: Zirvedeki yeriniz hazır

Skyland İstanbul, iş hayatına fark katıyor. Benzersiz mimarisi ve konumu ile Skyland İstanbul’un Ofis kuleleri sizleri bekliyor. Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde, iş dünyasının en değerli lokasyonlarından birinde olan Skyland İstanbul’un Ofis kuleleri, 43 katla sizi zirveye davet ediyor. 504 ofisten oluşan proje, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümlere ve daha birçok farklı ince detaya sahip.

Mimarisi, özel güvenlik teknolojileri, toplantı odaları, kafeteryaları, otoparkı ve eşsiz manzarasıyla benzersiz bir iş hayatı Skyland İstanbul’da sizi bekliyor. Birleştirilerek her katta 2 bin m2’ye kadar istenilen büyüklükte tasarlanabilen ofisleriyle Skyland İstanbul, her ofis için uygun bir yapıya sahip. İş dünyasının yeni merkezlerinden Seyrantepe’nin en özel projelerinden olan Skyland İstanbul, yüksek yatırım değeriyle de bölgenin parlayan yıldızı.

En fazla 23 saniye bekleyeceğiniz son teknoloji asansörlerle Skyland İstanbul Ofis Kulesi’nde rahat bir iş hayatı sizi bekliyor.

Kule Ofis ile iş dünyasına benzersiz ayrıcalıklar sunan Skyland İstanbul, yatay ofis konseptiyle bu üstünlükleri genişletiyor. Tek katta 1200 m2 genişlik sunan ofisler, 8 metre tavan yüksekliğiyle de ferah bir çalışma ortamı sağlıyor, eklenebilen asma katlarla Loft Ofis özelliklerini yaşamınızı olanak veriyor.

Eşsiz mimarisi, teknolojik üstünlükleri, lüks donatıları ve iş dünyasının merkezindeki lokasyonuyla işinize prestij katmanın en iyi yolu, Skyland İstanbul’da bir ofisinizin olması. Skyland İstanbul’un ofislerinde çalışırken işe gelmenin mutluluğunu her gün yaşayacaksınız. Çünkü Skyland İstanbul, bir ofisten daha fazlası…

İşten sonra yanınızdaki AVM’de ister keyifle alışverişinizi yapın, ister sıcacık bir kahve molası verin. Eroğlu Gayrimenkul, Skyland İstanbul’daki ofisleri için “0 peşinat 0 faiz 8920 TL taksitle” ya da “%5 peşinatla 50 ay şirket bünyesinde”avantajlı ödeme imkanları sağlıyor.