ALIŞVERİŞ: Sevdiklerinizle paylaşın

Sevdikleriniz ile kalbinizi bu kutu ile paylaşın. Özellikle anneler gününün yaklaşması ile artan hediye telaşı için harika bir çözüm sizleri bekliyor. Paşabahçe Mağazaları’nda bulabileceğiniz ‘Gift Card’lar ile annenizi hem sevindirmiş olacaksınız, hem de anneniz kendi zevkine uygun olarak hediyesini de seçmiş olacak. Gift Card’larda 50,00 TL – 500,00 TL arasındaki hediye tutarlarından birini seçerek, mesajınızı ekliyorsunuz ve özel hediye paketi ile hediyenizi sevdikleriniz ile paylaşıyorsunuz.

Gift Card yerine kendiniz seçmek isterseniz, Paşabahçe Mağazaları’nın geniş ürün yelpazesinden uygun bir hediye bulabilirsiniz. Annenizin her zaman kullanacağı, hem kendisi hem de misafirleri için şık ve zarif tasarımlardaki çay / kahve koleksiyonlarını tercih edebilirsiniz.

Annenizin evine kendinizden izler bırakmak için de, ev dekorasyon ürünlerindeki tasarımlardan hoşunuza gidenleri seçebilirsiniz. Yastıklar, mumlar, küçük ve büyük objeler gibi pek çok hediye seçenekleri bulunmakta.

Annelerinizin evine ufak dokunuşlar yapmak ve onları sevindirmek için ev aksesuarlarından zarif ve şık tasarımlı ürünler tam size göre.

Anne denince akla gelen bir kavramda, annelerimizin yemekleridir. Annelerinizin mutfağına yenilik yapmak ve onların güzel yemeklerini yapmalarına katkıda bulunmak için mutfak bölümünden hediyeler de seçebilirsiniz.

Mutfaktan sonra gelelim annelerimizin o meşhur sofralarına. Ne kadar büyüseniz de annelerinizin sofralarını asla unutamazsınız. Annenizin sofrasına güzellik katmak için sofra takımlarında aradığınız hediyeyi bulabilirsiniz.

Paşabahçe Mağazaları’ndaki geniş kolonya koleksiyonundaki birbirinden güzel kolonya çeşitlerini de hediye paketinize ekleyerek hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Paşabahçe Mağazaları’ndaki en muhteşem ürünlerin bulunduğu bu koleksiyon ile evlere saray atmosferi geliyor. Arkeoloji, tarih, kültür ve sanat alanlarından alınan ilham ile tasarlanan bu ürünler ile annelerinizi şaşırtabilirsiniz.

“Nude” koleksiyonu, Paşabahçe Mağazaları’ndaki en soft tasarımları içerisinde barındıran bir koleksiyon. Farklı tasarım anlayışı ile hayata geçirilen ürünler, modern ve farklı bir tarzdan hoşlananlar için harika alternatifler sunuyor. Eğer anneleriniz de modern ve farklı tasarımlardan hoşlanıyorsa, Nude koleksiyonu Paşabahçe Mağazaları’nda sizleri bekliyor.