EMLAK: Damgasını vurdu!

Akkök Holding, 2017 Hermes Creative Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerden toplam 20 ödülün sahibi oldu. Akmerkez, Akasya ve Akbatı AVYM projeleri ile bir çok ödül kazandı.

Hermes Yaratıcılık Ödülleri, 1995 yılından itibaren Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından veriliyor. Dünyanın en prestijli yarışmaları arasında bulunan Hermes Ödülleri’nde kurumsal pazarlama, iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler, prodüksiyon firmaları ve girişimcilerin yaratıcılıklarıyla değerlendiriliyor. Platin ve Gold ödüllerinin sahibi olan Akkök Holding’in bünyesinde 2005 yılında kurulan Akiş GYO, Yaşam Akademisi projesi ile kurumsal sosyal sorumluluk programı dalında Platin ödül kazanırken, program kitapçık ve özel etkinlik kategorilerinde ise Gold ödüle layık görüldü.

Hürriyet Emlak’tan edinilen bilgilere göre, Akmerkez, ‘Aşkını Başka Dilde Anlat’ sosyal sorumluluk projesi ile Platin ödül, ‘Akmerkez’de Mutlu Bir Yıl’ projesi ile de Gold ödül kazandı. Akbatı AVYM, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinliğiyle özel etkinler dalında Platin, ‘Mutlu Yılbaşı Kartları’ projesiyle Facebook uygulamaları dalında ve ‘Aile Festivali’ projesiyle kurumsal sosyal sorumluluk programı dalında Gold ödülünü kazandı. Akbatı AVYM ayrıca ‘Yaz Okulu’ ve ‘Akbatı 5. Yaş kutlamaları’ etkinlikleriyle özel etkinlikler dalında Honorable Mention’a layık görüldü.