SPOR: “Her şey sizin elinizde…”

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi Şenol Güneş, futbolcularla maç hakkında konuştu. Oyunculara, tahriklere kapılmamalarını ve yardımlaşmaya önem vermelerini belirtti. Son uyarılarını yapan Güneş, “Şu bir gerçek, her şey sizin elinizde… Eğer dikkatli olur, yardımlaşarak oynarsanız sahadan istediğimizi alırız” ifadelerini kullandı.

Başakşehir ile oynanan maçtaki hatalardan ders çıkarılmasını söyleyen Güneş’in, “Oyunda ne olursa olsun, motivasyonunuzu ve oyun disiplinini kaybetmeyin. Daha önce Fenerbahçe ile burada oynadığımız maçta, bazı tahriklere kapılarak kendi kendimizi yendik. Bu kez aynısının olmasına müsaade etmemeliyiz. Hakemin yönetim tarzı dahil, rakip oyuncuların tahriklerine kapılmayın. Böyle bir durumda seyircimizde bundan etkilenir. İşimiz tamamen oyun üzerinde olmalı. Eğer çıkıp Beşiktaş gibi oynarsak, bizi kimse yenemez.” dediği öğrenildi.

Savunma üzerinde duran Güneş, yakın oynamanın önemine değinerek, “Bu maçta yardımlaşmak çok önemli. Hücum hattındaki oyuncular savunmayla bağlantılı olmalı. Hem hücumda hem de savunmada birlikte hareket edin. Aranızdaki mesafeleri fazla açmayın. Birbirinize yakın oynamaya çalışın.” dedi.