SİYASET: “MHP gücünü göstermiştir”

MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Cemil Celal Kösedağ hafta içinde sosyal medyadan kentliye birçok değişik konuda seslendi. İşte bunlardan bir kaçı:
* Liderimiz Devlet Bahçeli İl Başkanları ile yapılan yemekli toplantıda şunları söyledi “Bir husustan bahsetmek istiyorum Türkiye’de iki ilimiz birisi Kayseri diğeri İstanbul MHP bitti diyenlere Kayseri İl teşkilatımız Türkiye’de ilk kongreyi yaparak gerekli dersi vermiş ve ilk ilçe kongresinden son ilçe kongresine kadar tek adaylı olarak kongrelerini tamamlayarak büyük bir başarı elde etmiştir, İstanbul ise 4 günde 39 İlçe kongresini tüm fitne ve fesata rağmen güçlü bir şekilde yaparak Türkiye’ye Milliyetçi Hareketin gücünü göstermiştir” Bu sözleriyle lider her türlü fitne ve tefrikanın farkında olduğunu aynı zamanda teşkilatlarına güvenin tam olduğunu ifade etmiştir. Hareketin Liderinin sözü üstüne söz sadece lafı güzaftır. Türkiye’de ilçe kongrelerini tamamlayan 39 ilimizde 21 Mayıs günü İl kongrelerimizi yapacağız, hayırlı olsun..
Hareketin Lideri Devlet Bahçeli Sağolun, varolun kıymetli Liderim.

* Gerceklestirilen MHP İstanbul Beşiktaş İlçe Başkanlığı Kongresinde yeniden ilçe başkanlığına seçilen Cemil Celal Kösedağı başkanımı tebrik eder sonucun Milliyetçi Harekete ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

* Şehadetinin yıldönümünde, Osman Batur’u saygı ve minnetle anıyoruz…