Önümüze bakalım!..

Ligi galiba öyle böyle götüreceğiz, takımımızın başarısını küçümsemiyorum ama Fenerbahçe, Galatasaray,
Trabzonspor, gibi üç büyük takımın çok kötü bir sezon geçirmesiyle sadece Başakşehir ile şampiyonluğu kovalamamız büyük bir şansımızdı. Başakşehir karşısında alınan sonucu acilen unutmalıyız.
Kupalarda da iyi kuralar ile epeyi yol aldık, ama sonunda yine şansımız ile penaltılara kadar geldik ve de gerideki iki vasıfsız yabancımız yüzünden ki çok maçı da onlar yüzünden kaybettik elendik gittik, çok da yazık oldu. Kaç yıldır söylüyorum, yazıyorum, ama görüyorum ki geri dörtlü için, bilhassa orta ikilisi için, başarılı iki adam maalesef alamadık ve o yüzden bir çok derbiyi, bir çok kupayı ve de Avrupa’da çoğu alacağımız maçlarla beraber, çok da paralar kaybettik, yazık oldu ki paraya en çok ihtiyacımız olan bugünlerde, neyse olan oldu şimdi maçtan sonra hep söylenen tabirle
“ÖNÜMÜZE BAKALIM”
Seneye inşallah bu geri dörtlü sorunu ile orta sahada da Atiba’nın yanına, ikinci bir savaşçı ile bir de orta sahamıza Sosa ayarında bir futbolcu alınırsa, gelecek yıl hem ülkemizde, hem de Avrupa’da başarılı olabiliriz. Gelelim Divan’a, yeni başkanımız Tevfik Yamantürk kardeşimi canı gönülden kutluyorum da, keşke böyle muvazaalı bir kongre ile gelmeseydi, neyse olan oldu, inşallah çok başarılı bir başkanlık yapacaktır, ondan çok eminim. Stadımız bitti, yönetim binalarımız tamam, her şey güzel, ama bence bu başarılı çalışmalardan sonra çok önemli bir şey daha kaldı. Yıllardır söylerim başkaları da söyler, şu Beşiktaş sahilinde neden hala bir sosyal tesisimiz yok? G.S.’ın var, gece kulüplerinin var bizim yok, ne eksiğimiz var anlamak mümkün değil. Bence üzerinde pek durmuyoruz da ondan. Bugünden tezi yok sayın başkan ve yönetim bir kurul oluştursa ve bu iş için yoğun bir çalışma girsek, inanıyorum ki bir yer de biz kapar ve harika bir tesis yaparız ve de FB – GS gibi şampiyonluklarımızı, başarılılarımızı kendi tesislerimizde kutlarız, onun bunun yerinde kutlamaktan kurtuluruz, en önemlisi de camia olarak, birbirimizi daha iyi tanırız, dostluklarımızı pekiştiririz, güzel olmaz mı? Hadi başkan kur bir kurul, çok yoğun olmama rağmen şahsen ben hazırım, yapalım 8-10 kişilik bir ekip sırf bu iş için uğraşalım. Bu naçizane bir tavsiyedir, ama bence çok iyi bir iş çıkabilir. Başakşehir maçını unutalım, Fenerbahçe maçından çıkaracağımız puana odaklanalım. Bu bizi şampiyonluğa götürür ki inşallah bu da olacak ve ipi göğüsleyip kupayı müzemize götüreceğiz. Tüm Beşiktaş camiamıza sağlıklı günler ve sevgiler.