BEŞİKTAŞ: Gelenek bu yıl da bozulmadı

Her sene olduğu gibi bu yıl da gelenek bozulmadı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar emekçillerle birlikte Taksim’deydi. Son 3 yıldır Taksim’e ilk çıkan ve işçilerle birlikte anıta ilk çelengi koyan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bu yıl da geleneği bozmadı. Sabah saatlerinde 20 işçi ile birlikte Taksim Cumhuriyet Anıtı’na gelen Başkan Hazinedar işçileri ile birlikte çelenk bıraktı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bu yıl da Taksim Cumhuriyet Anıtı’na temizlik işçileri ile birlikte ilk çelengi bırakan isim oldu. Başkan Hazinedar, temizlik işçileri ve zabıta ekipleri ile birlikte sabah erken saatlerde Taksim’e geldi. Taksim Cumhuriyet Anıtına çelenk bırakan Başkan Hazinedar ve temizlik işçileri, daha sonra da kazancı yokuşuna gelerek çelenk bıraktılar.
Ardından temizlik işçileri ile saygı duruşunda bulunan Başkan Hazinedar basın emekçilerine de karanfil verdi.
Taksim’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Av. Murat Hazinedar, “Bugün 1 Mayıs. Emekçilerin işçi bayramlarını kutluyorum. 1 Mayıs aynı zamanda Türkiye’de 1977’den sonra özellikle büyük bir simge. Biz de geçen 3 yıl Taksim meydanına işçi kardeşlerimizle birlikte geçmişin anısına çelenk koymuştuk. Bugün yine işçi kardeşlerimizle Taksim’deyiz. Bütün işçi kardeşlerimin bayramı kutlu olsun” dedi.