TURİZM: Liman açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı için geri sayım başladı. Dati Holding’in inşa ettiği Ataköy Limanı’nın açılışı 2 Mayıs’ta Boat Show’la birlikte gerçekleştirilecek. Liman, 25-120 metre arasında 232 büyük yata ev sahipliği yapacak şekilde inşa edildi ve 62 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirildi.

CNR Avrasya Boat Show, düzenlendiği her yıl büyük yanı uyandırıyor. Deniz ve tekne tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren etkinlik, artık denizde de düzenleniyor. Bu yıl denizde de yapılacak olan etkinlik “CNR Avrasya Boat Show – “On the Sea” Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” adı ile 03 – 07 Mayıs 2017 tarihleri arasında ATAKÖY MARİNA MEGA YAT LİMANI’nda gerçekleşecek.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliği ile düzenlenen fuar, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) tarafından da desteklenmektedir.