SPOR: Potanın Kartalları!

Beşiktaş Sompo Japan, Trabzonspor Medical Park’ı 92-62 skor ile 29 Nisan’da BJK Akatlar Arena’da yendi. Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında 22 galibiyeti bulunan Beşiktaş Sompo Japan bir başarıya daha imza attı.

Beşiktaş Sompo Japan, Trabzonspor MP maçına; Sertaç Şanlı, Dj Strawberry, Michael Roll, Earl Clark ve Michael Thompson ilk beşiyle başladı.

Kenan Sipahi’nin 3 sayılık basketiyle skor 92-60 oldu ve Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında Trabzonspor’u 92-62 yendi.

Ufuk Sarıca, “Oyunu domine ettik yüzdelerimiz de iyi, ilk yarı 14 asist yaptık. Maçı yüksek skorla bitirdik. Oyuncularım ciddi oynadı. İkincilik şansı olan bir takımız, oyuncularımı kutluyorum. Türkiye Ligi’nin son iki haftasına girdik, çok iyi olacağını düşünüyorum. Son iki maçı kazanmayı düşünüyoruz.” ifadelerini kullanarak maç hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Doğan Şenli ise, “Arkadaşlarımı kutluyorum. Önemli bir maçtı. İyi oynadık. Başından sonuna kadar iyi mücadele ettik. Maçın sonunda süre aldım, elimden geleni yapmaya çalıştım. Önümüzdeki iki maçı kazanarak play-off maçlarına moralli gitmek istiyoruz.” dedi.