SPOR: Güneş’le yola devam…

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’den müjdeli haber geldi. Şenol Güneş’in gelecek sezon da kalacağını bildiren Çebi, “Hocamızın zaten 1 yıl daha opsiyonu var. Sürekli görüşüyoruz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Şenol Güneş yüzde 100 takımda kalacak. Bakın yüzde 99 bile demiyorum. Daha ne diyeyim” açıklamasını yaptı.

Ayrıca, 25 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Anderson Talisca hakkında da açıklama yapan Ahmet Nur Çebi, “Biz Talisca’nın performansından çok memnunuz. Bir sezon daha kiralık olarak sözleşmemiz var. Kendisi de kalmak istediğini her fırsatta söylüyor. Ancak bazı gerçekler de var. Benfica eğer Talisca’yı satarsa, oyuncu gidebilir. Bunun için bonserviste anlaştığı rakamı bize de teklif etmek zorunda” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

“Ancak öncelik bizim. Önerdikleri rakamı kabul edersek oyuncu kalır. Kabul etmezsek, bu çok önemli bir ayrıntı, oyuncunun kendisi de gitmek isterse, başka takıma transfer olur. Bu konuda da yapılabilecek bir şey yok. Zaten kiralama sözleşmesindeki satın alma opsiyonu 25 milyon euro ve bizim bu rakamı vermemiz mümkün değil. Benfica eğer Talisca’nın değerini daha da artırmak istiyorsa, bir yıl daha bizde kalmasını isteyecektir. Doğrusu da budur. Oyuncu bir yıl daha bizde kalırsa hem Benfica’ya hem bize faydalı olacaktır.”

Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer dönemi için de, “Takımda herkes çok mutlu ve kimse gitmek istemiyor. Benim şahsi görüşüm değerini bulan oyuncu için gelen tekliflerin değerlendirilmesi yönünde. Bu transfer döneminde iyi satıp, iyi almalıyız. Bunu yapmazsak pişmanlığını daha sonra çok yaşıyoruz. Örnekleri var, herkes biliyor” şeklinde konuştu.