SPOR: Çebi’den Aboubakar açıklaması!

Beşiktaş’ın İkinci Başkan’ı Ahmet Nur Çebi, Aboubakar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Aboubakar için belirlenen 10 milyon euro’luk bonservis bedelini ödeyemeyeceklerini dile getiren Çebi, “Aboubakar’ın satın alma opsiyonu bizde, ancak rakam 10 milyon euro. Önce kiralık kalması için görüşeceğiz ama Porto’daki sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olması bu ihtimali neredeyse sıfıra indiriyor. Opsiyonlar üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Sözlerine devam eden Ahmet Nur Çebi, “Bizim bu transfer döneminde bir futbolcu için verebileceğimiz maksimum rakam 5-6 milyon euro seviyelerinde olacak, bu rakam da satacağımız oyunculardan gelecek rakamlara göre şekillenecek. Porto ile oturup konuşacağız ve bu transferi makul bir rakama çekmeye çalışacağız. Şimdiden konuşmak için erken. Transfer döneminde her an her şey değişebiliyor.” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, dünkü antrenmanda sakatlık geçiren Aboubakar, herkesi korkuttu. Sol ayak bileğinden sakatlanan futbolcuya, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Ayak bileğini burktuğu için, ayağına basamayan ve ağrısı olan futbolcunun durumunun ciddi olmadığı ve Başakşehir maçında forma giyeceği bildirildi.