BEŞİKTAŞ: Gündem, çöp tenekeleri!..

İlçe’de yeni yapılan ve üzeri Fenerbahçe ve Galatasaray logolu çöp kutuları tepki çekti. Bunun üzerine hem Beşiktaşlılar hem de ilçe sakinlerinin kararını değerlendiren Beşiktaş Belediyesi yetkilileri ve bu fikri üretenler istenmeyen yeni uygulamaya son verdi. Sadece ilçede Beşiktaş çöp tenekelerinin kalmasına karar kıldı.
BEŞİKTAŞ İSMİ DE OLMAZ!..
Ancak bu sefer de birçok taraftar Beşiktaş’ın çöp tenekelerine yakışmadığını, Beşiktaş veya BJK adının böyle bir uygulama içinde yer almasına gerek olmadığını söylüyor. Beşiktaş adının yazılacaksa birçok meydana, duvarlara yazılması veya değişik güzel uygulamalar içinde geçirilmesi isteniyor. Mutlaka bir şey yapılacaksa çöp tenekelerinin isim, logo, slogan olmadan sadece Siyah-Beyaz renklere boyanabileceği ve bu uygulama ile istenilen mesajın verilebileceği de vurgulanıyor.
Beşiktaş Belediyesi yaptığı açıklama da; “Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı ayrışmalar karşısında çöp konteynırlarımızı farklı takımların renklerine boyayarak renklerin kardeşliği üzerinden bir birlik mesajı vermek istedik. Ancak Beşiktaş sakinlerimizin ve taraftarlarımızın hassasiyeti üzerine farklı renklerdeki konteynırları kaldırarak sadece Siyah ve Beyaz konteynerlarımızın kalmasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

4 comments
  1. BEŞİKTAŞ ÇÖP TENEKESİNE YAZILIRMI KİMDEN ÇIKMIŞ BU FİKİR

  2. Kaldırmakla fb gs Tsyd iyilik yapmışlar çöp tenekesinden Olan Beşiktaş’a olmuş Beşiktaş’ı tanımak lazım şaka mı bu kulüp uyuyormu uyarmak lazım

Comments are closed.