SPOR: Beşiktaş-Adanaspor maçı ne zaman?

Beşiktaş-Adanaspor maçı için geri sayım başladı. Heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Lig’in lideri Beşiktaş, bu akşam Adanaspor’la karşı karşıya gelecek. 24 Nisan saat 20.00’de Vodafone Arena’da oynanacak maç, beIN SPORTS 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş-Adanaspor Muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Beck, Atiba, Oğuzhan, Adriano, Talisca, Babel, Aboubakar

Adanaspor: İtandje, Didi, Ramos, Emre Uğur, Halil Ibrahim, Bekir, Tevfik, Koman, Roni, Ahmet Dereli, Reynaldo

Adanaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, “Avrupa dönüşü ligde kimle oynarsanız oynayın o maç zorlu geçer. Evimizde bizi Adanaspor’la zorlu bir karşılaşma bekliyor. Ligdeki tüm rakip takımlara bakışımız aynı olmalı. Adanaspor’un sıralamadaki yerine bakarak hareket edersek sıkıntı yaşarız. 90 dakika boyunca aynı ciddiyetle sahaya çıkıp sadece işimizi yapacağız. Lyon’a elendik ve Avrupa defteri artık bizim için kapandı. Şimdi bize taraftarımız önünde kazanarak ligde yolumuza devam etmek yakışır” dedi.

Fanatik’ten edinilen bilgilere göre, Beşiktaş’ta cezalı konumda bulunan Cenk Tosun, bu akşam takım arkadaşlarını yalnız bırakacak. Ek olarak sağ arka adalesindeki sorunu süren Ricardo Quaresma’nın da bu akşamki mücadelede riske edilmesi beklenmiyor.

Ayrıca, Lyon maçında cezalı olduğu için yer almayan Marcelo Guedes, bu akşamki Adanaspor maçında forma giyecek.

Beşiktaş’ta kart sınırında olan Dusko Tosiç, Atiba Hutchinson ve Atınç Nukan’dan biri bugün kart görürse, gelecek haftaki Başakşehir maçında forma giyemeyecek.