SPOR: “Başımız dik, alnımız açık.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş-Lyon maçı hakkında açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde elenmenin üzüntüsünü dile getiren Güneş, “Üzgünüz, taraftarlarımızı üzdük. Başımız dik, alnımız açık. Oynadığımız tüm maçlarda elimizden gelen gayreti gösterdik.” dedi.

Futbolcuların tüm gayretlerini gösterdiğini söyleyen Şenol Güneş, “Çok çalıştılar, taraftarlar da destek oldu. Takılıp kalmayacağız. Bu zamana kadar ülkemizi, camiayı iyi temsil ettik. Yarı finalde olmayı isterdik. Maç gel-git şeklinde oldu. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Ayakta kalıp ve çok çalışarak Şampiyonlar Ligi’ne gidip, daha iyi sonuçlar alacağız.” ifadelerini kullandı.

Taraftarların büyük destek verdiğini ifade eden Güneş, “Bu kadar güzel seyircinin önünde hiçbir olumsuzluk olmadan oyunumuzu oynadık. Herhangi bir sıkıntı olmadı.” dedi ve sözlerine devam etti:

“İki maçın sonunda elimizde kalan Demokles’in kılıcı… Bakalım ne olacak. Maçlarda hata yapanlara değil de, kulüplere ceza verdiğinizde sorunun dibine gitmiyorsunuz. Basit, yandan işe müdahale etmek suni teneffüstür. Hiçbir çözüm de olmuyor.”