BEŞİKTAŞ: Radyoda soluksuz 1 saat!.. Canlı yayını dinle…

Radyo Beşiktaş’ta önemli bir program daha ses getirdi!.. CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk’ün katıldığı ve oldukça önemli açıklamalarda bulunduğu canlı yayını kaçıranlar için yayın tekrarını dinleyebilirsiniz. Beşiktaş CHP İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk Radyo Beşiktaş’ta canlı yayına katılarak, referandum sürecini anlattı. Beşiktaş Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yazar İsmail Baştuğ’un stüdyo konuğu olan Beşiktaş CHP İlçe Başkanı Öztürk, programda sadece Beşiktaş değil, İstanbul ve Türkiye geneli ile yurt dışı çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Sebahattin Öztürk, “Sadece Beşiktaş’ta değil, İstanbul’da birçok ilçede faaliyet gösteriyoruz” dedi.

RADYO BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN TEKRARI: “CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk Beşiktaş Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yazar İsmail Baştuğ’un Radyo Beşiktaş’ta canlı yayın konuğu oldu.  Baştuğ ve Öztürk 1 saati aşkın program esnasında referandum süreci ağırlıklı olmak üzere Beşiktaş,İstanbul Türkiye siyaseti üzerinde durdular. Yurt dışındaki gelişmeleri masaya yatırdılar. Radyo Beşiktaş stüdyolarında gerçekleştirilen canlı yayın sırasında vatandaşlardan gelen sayısız mesaj’da yanıtlandı. ( 7 – 3 – 2017  – Cuma ) Canlı yayını kaçıranlar dünyanın her yerinden istediği zaman yayının tekrarını dinleyebilirler. TIKLA CANLI YAYININ TEKRARINI DİNLE  ( Yayın süresi: Kesintisiz 1 saat 26 Dk. )”

TÜRK İNSANI ZEKİDİR
Ayrıca siyasete bakış acısını da değerlendiren Sebahattin Öztürk, yerel yönetimler başta olmak üzere kentsel dönüşüm konularında da Beşiktaşlıları bilgilendirdi. Öztürk Türk insanının konuyu çok iyi anladıklarını ve 16 Nisan’da gereğini yapacağını söyledi. CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, “Beşiktaşlılar, zaten zeki ve duyarlı bir halk topluluğudur”şeklinde konuştu.

CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk katıldığı Radyo Beşiktaş canlı yayınında referandum sürecinin dışında vatandaşlardan gelen tüm soruları da cevapladı. Yapılan çalışmaların partiler üstü olduğunu vurguladı. Öztürk; “Geleceğimizi oyluyoruz”dedi.

TEKRAR RADYO BEŞİKTAŞ’TA OLACAĞIZ
Sebahattin Öztürk bu konularda tekrar Radyo Beşiktaş’a katılarak, geniş bilgiler paylaşmak istediğini söyledi. Canlı yayın internet üzerinden binlerce kişi tarafından takip edildi. Birçok soru geldi, soruları Sebahattin Öztürk tek tek yanıtladı.
ÜLKENİN SORUNU ÇOK REFERANDUM YERSİZ
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, tüm mahalleleri defalarca dolaştıklarını, girmediğimiz ev işyerleri kalmadı”derken, oylanılan konunun tek adamlık rejimi olduğunu söyledi. Bu konu hakkında da geniş bilgiler verdi. Öztürk, ülkenin birçok gündemi olmasına ve yapacak işlerimizin bulunmasına rağmen referandum sürecini yaşadıklarını ve bu durumun çok yanlış olduğunun altını çizdi.


“GELECEĞİMİZİ OYLUYORUZ SANDIK BAŞINA GİDİN”
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Öztürk; “Herkes sandık başına gitsin oyunu kullansın, çünkü geleceğimizi oyluyoruz” diyerek, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin yaptıkları çalışmalara da değinen Öztürk, ilçe binasından her zaman bilgi alınabileceğini, kendi telefonunun da 24 saat açık olduğunu ve mutlaka cevap verdiğini, cevap veremediği zamanlarda ise geri dönüş yaptığının altını çizdi.

Radyo Beşiktaş merkez stüdyolarında gerçekleştirilen ve dünyanın her yerinden kesintisiz olarak izlenen yayına ilgi büyük oldu. Yayın sırasında yurt dışından vatandaşlardan gelen sorular vardı. 1 saat planlanan yayın uzadı ve yayını binlerce kişinin dinlediği ve büyük ilgi gösterildiği tespit edildi.

SİYASETEN İNSANLARI KUCAKLAMAK BENİM YAPIM
Sebahattin Öztürk ayrıca; “Benim yapım insanlara yakın ve doğal olmak, sevgi ile yaklaşmaktır. Siyasetin de böyle yapılmasına inanıyorum. Çalışmalarımız taktir görüyor. İnsanların bu yaklaşımı da bizleri memnun ediyor, herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
SİZİN GİBİ GAZETECİLERE HASRETİZ
CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, Beşiktaş Medya Grup’a da övgü dolu sözler söyledi. Öztürk; “Sizleri uzun yıllardır takip etmekteyiz. Yıllardır tarafsız ve cesaretli yayınlar yapıyorsunuz. Beşiktaş Medya Grup, yerel gözükse de gazetesi, radyosu ve internet haber sitesi ile ulusal yayın yapan bir kuruluş… Başarılarınızın devamını diliyoruz. Beşiktaş’ın sizlere ve sizin gibi gazetecilere ihtiyacı var”dedi.
Öte yandan; Beşiktaş Medya Grup yetkilileri, CHP Beşiktaş ilçe Başkanı Sebahattin Öztürk’ün katılacağı ve yerel yönetimler, kentsel dönüşüm ve mahalleler hakkında soru ve cevaplarında bulunacağı Radyo Beşiktaş’taki diğer canlı yayınların referandum sürecinin bitmesi ile birlikte önümüzdeki günlerde duyurulacağını açıklandı. (ÖZEL HABER)

10 comments
  1. Beşiktaş’ta kentsel dönüşümü konuşursanız seviniriz yayından nasıl haberdar oluruz internet sitenizi takip ediyorum

  2. Anket sonuçları varmı açıklarmısınız Beşiktaş’ta hayır çıkar Türkiye genelinde herkes birşeyler söylüyor son durum nedir kime inanacağımıza şaşırdık

  3. İlçe başkanını ilk kez dinledim oldukça akıcı konuşuyorsunuz siyaseten güzel bir özellik komutada hakim olmanız sevindirici insanı sıkmadan konuşmakta bir meziyet cep telefonunuzun açık olması gerçekten önemli bir siyasetçi için umarım hiç kapamassınız böyle devam eder…

  4. Yayının tekrarını dinledim canlıyı kaçırmıştık Tşkler

  5. Bant yayın koymanız hoşuma gitti güzel bir çalışma emeği geçenleri kutluyorum

  6. Başkan çok akıcı konuşuyor tam radyo yayını arkadaki müzikte mükemmelmiş

  7. Profesyonel bir yayın olmuş yayın tekrarında daha iyi anlıyoruz canlı yayında dinlemekten kaçırmayalım diye anlamamıştık programa müzik fonu renk katmış Radyo Beşiktaşı KUTLUYORUZ Beşiktaş Cemiyeti

  8. Çok güzel bir yayın olmuş oldukça profesyonel duruyor, teşekkürler.

Comments are closed.